« Žene
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
EHHH

Laži koje se ne opraštaju muškarcima

Laž je laž, bila ona bijela ili ne, neke ponekad i vrijedi oprostiti, ali ove svakako ne jer su uvod u još više laži i veće probleme

Kad ga ulovite, nemojte mu oprostiti
Kad ga ulovite, nemojte mu oprostiti (Shutterstock)
Više o

laži

,

muškarci

,

muške laži

Muškarci lažu, ništa više od žena doduše, no njihove su laži na neki način malo egocentričnije i uvijek usmjerene na njihovu dobrobit, dok žene to rade za dobrobit obitelji i odnosa.

Stoga, ako znate da vas je prevario i kad ga suočite s tim on poriče, ne smijete oprostiti ni slučajno. Razlog je jednostavan - izgubit ćete povjerenje u njega i nikad ga više nećete vratiti, pa će veza biti teška patnja.

>> Što muškarci lažu ženama >>

Jednako tako, u slučaju da vam stalno tvrdi da se ne vidi ni ne čuje s bivšom, a vi pouzdano znate da to nije tako, trebate jako dobro razmisliti o nastavku vaše veze, jer ako nema ničega među njima, čemu laž?

>> Zbog čega lažu muškarci, a zbog čega žene >>

Vrlo slična priča je i s "prijateljicom" s kojom se često viđa. U slučaju da ste sigurni da je zna duže nego vas, vjerojatno nije ništa opasno. No, ako se pojavila u zadnje vrijeme ...

>> Najčešće muške laži i što one zapravo znače >>

Za kraj, situacija koja nije rijetka kod parova koji ne žive zajedno - netko ga je vidio u izlasku kad je on rekao da mu se ne ide nikamo i da želi ostati kod kuće. OK, u nekim situacijama ga netko od prijatelja stvarno može izvući van, no ako on tvrdi da to nije bio on ... oprosta ne bi trebalo biti.

20.10.2014. 20:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh