« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Laura Gibson u Klubu 22. ožujka promovira novi album

Uz čistu savjest i toplinu, ovaj album uspješno hvata trenutak između gubitka i ponovnog pronalaska

Laura Gibson stiže u Klub.
Laura Gibson stiže u Klub. (Arhiva)
Više o

koncert

,

klub

,

Laura Gibson

U zagrebački klub Klub. 22. ožujka stiže hvaljena multi-instrumentalistica Laura Gibson. Popularna kantautorica s jugoistočne obale Oregona u Klubu će predstaviti svoj novi album "Empire Builder", a karte već možete nabaviti u pretprodaji.

Od izlaska albuma "Beasts of Season" 2009. godine, koji je NPR proglasio "remek-djelom", a Mojo "tiho poražavajućim, a istovremeno vraća životnu snagu", Gibsoničina karijera cvijeta, pa je tako bila manekenka u japanskom modnom časopisu, primila gromoglasni aplauz publike sastavljene od osuđenih zatvorenika i tri i pol sata izvodila improvizirani art performans sa sound specijalistom Ethan Roseom i redateljem Ryan Jefferyjem.

Laura je 2014. godine preselila iz Portlanda u New York studirati pisanje beletristike. Dio puta putovala je vlakom čije je ime Empire Builder iskoristila za ime svog novog albuma, koje označava novi početak u više pogleda. Nije uzalud moto novoga albuma Rilkeov citat "Moraš promijeniti svoj život!" Empire Builder je prožet samostalnošću, ženstvenošću, samoćom, vezama i opet samoćom. Uz čistu savjest i toplinu, ovaj album uspješno hvata trenutak između gubitka i ponovnog pronalaska.

Ulaznice su u pretprodaji 40 kuna, dok će na dan koncerta biti 55 kuna.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb

Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Printaonica kod Bijelog čarobnjaka, Ilica 76, Zagreb

Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb

www.entrio.hr

22.02.2017. 11:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh