« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
LUDI VIKEND

Lady Gaga i Sting u Areni

Vikend počinje spektaklom Lady Gage, a završava nastupom Stinga i kraljevskih filharmoničara u ponedjeljak

Lady Gaga i Sting u Areni Zagreb
Lady Gaga i Sting u Areni Zagreb (Getty Images)
Više o

Arena Zagreb

,

Sting

,

koncert

,

Lady Gaga

Ovaj vikend u Areni Zagreb očekuju nas dva mega spektakla za pamćenje:  u petak, 05.11. započinjemo žestoko sa najluđim tulumom u gradu na kojem glavnu ulogu ima umjetnica koja je u proteklih par godina uzdrmala glazbenu industriju - Lady Gaga.

Tri dana poslije, u ponedjeljak 08.11., svjetski poznata britanska glazbena zvijezda Sting održati će gala koncert u pratnji Kraljevskog  filharmonijskog orkestra te nam priuštiti dosad neviđen glazbeni događaj.

Lady Gaga dolazi u Zagreb na dan koncerta iz Belfasta (Velika Britanija), a odsjesti će u jednom poznatom zagrebačkom hotelu. Za svoj nastup u Areni tražila je da joj se osigura 500 kila leda, 4 boce kisika te poseban lokot na garderobi u kojoj će boraviti prije koncerta, kako bi se neometano pripremila za nastup. Na krov Arene biti će po prvi puta obješeno nevjerojatnih 70 tona opreme koja će se dopremiti sa 28 šlepera i 14 autobusa.

Glazbenica će se za vrijeme boravka u Zagrebu voziti u mercedesima S-klase koje i u privatnom životu preferira. Očekujemo zadivljujući nastup pun plesnih točaka i blještavila koji će prema svemu sudeći rasprodanu Arenu ostaviti bez daha. Kao predgrupu Lady Gaga je odabrala ekscentrične Semi Precious Weapons , bend koji je poznat po energičnim i besramnim preformansima nalik cirkusu te su fantastična uvertira za ekstavagantan spektakl koji prelazi granice mogućeg.

Vrata Arene otvaraju se u 18.30 sati,  predgrupa zadužena za zagrijavanje atmosfere ekscentrični Semi Precious Weapons započinje sa nastupom u 20.00h, a jedinstvena i provokativna Lady Gaga započeti će sa nastupom u 21.00 h.

U prodaji je ostalo još par stotina ulaznica, za parter po cijeni od 500 kuna, koje se mogu kupiti preko sistema Eventim. Ulaznice, u slučaju da ih još ostane u prodaji, moći će se kupiti  i na dan koncerta na blagajni Arene koja se otvara u 9.00. sati.

Tri dana poslije, u ponedjeljak 08.11.2010.g. svjetski poznata britanska glazbena zvijezda Sting održati će gala koncert u Zagrebu. Bivši frontman grupe Police ovih dana proslavio je svoj 59- ti rođendan, a prema svemu sudeći nastup sa Kraljevskim filharmonijskim orkestrom je svojevrsna kruna njegove bogate glazbene karijere. Glazbenik dolazi u Zagreb na dan koncerta, a odsjesti će u jednom poznatom zagrebačkom hotelu. Umjetnik nije imao posebnih zahtjeva što se tiče prehrane, a u garderobi u kojoj će boraviti prije nastupa zahtijevao je veliko ogledalo te biljku. Po Zagrebu će se voziti u mercedesima S-klase.

Ulaznica za gala koncert još ima u prodaji preko sistema Eventim. Svoju ulaznicu možete kupiti na dan koncerta na blagajni Arene koja će raditi 9h. Vrata Arene se otvaraju u 18.30 h, a glazbenik će započeti svoj nastup u 20.30 h.

Ovim putem molimo sve posjetitelje koncerta da ne donose fotoaparate i kamere jer će im isti biti trajno oduzeti na ulazu. Ovo nije posebna restrikcija već standardna zabrana koja je istaknuta na poleđini svake ulaznice te organizator ne snosi nikakve troškove ukoliko dođe do oduzimanja nedozvoljenih predmeta. Mobiteli su, naravno, dopušteni.

Preporučamo svim posjetiteljima da na koncert dođu na vrijeme, te da koriste javni prijevoz kako bi se izbjegle nepotrebne gužve koje se očekuju u petak, a dodatno će biti prouzročene otvorenjem novog shoping centra. U slučaju ako ipak odlučite doći osobnim automobilom moći ćete ga parkirati na istočnom parkingu Velesajma.

Linije ZET-a će biti pojačane prema Novom Zagrebu.

04.11.2010. 09:54:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh