« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
zločin na yaleu

Laboratorijski tehničar osumnjičen za ubojstvo studentice

Raymond Clark navodno je s Annie Le radio u istom laboratoriju

(www.cbsnews.com)
Više o

Annie Le

,

odbjegla nevjesta

,

Raymond Clark III

,

zločin na Yaleu

,

James Lewis

Američki mediji javljaju da je policija provalila u dom 24-godišnjeg Raymonda Clarka III u Middletownu, te ga privela na ispitivanje. Taj laboratorijski tehničar na Sveučilištu Yale prvi je osumnjičeni za okrutno ubojstvo studentice Annie Le. Policija je uzela njegov uzorak DNA kako bi prikupila dokaze u slučaju ubojstva.

Postdiplomantica Annie Le nestala je prošlog tjedna nekoliko dana prije svog vjenčanja. Pronađena je mrtva iza zida u istraživačkom dijelu kampusa Yale.

Isprva se sumnjalo da je samo pobjegla zbog vjenčanja, ali njezino tijelo ubrzo je nađeno i policija je zaključila da je riječ o ubojstvu. Clark je navodno radio s njom u istom laboratoriju.

Ipak, još uvijek nema službenih optužbi protiv Clarka, koji će biti pušten iz pritvora kad policija prikupi potrebne dokaze. Potvrdio je to i James Lewis, šef policije u NewHavenu.

Policija javlja kako je ispitala oko 150 ljudi koji bi mogli imati veze s ubojstvom te je pregledala više od 700 sati videomaterijala.

Clark je živio u stanu sa svojom zaručnicom Jennifer Hromadka s kojom se trebao oženiti u prosincu 2011. Njegovo uhićenje prošlo je uz glasno navijanje susjeda iz zgrade koji su gledali kako ga policija odvodi.

16.09.2009. 09:31:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh