« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Kupi VIP EXPERIENCE ulaznicu i upoznaj Beyonce!!

Vjerojatno najveća atrakcija zagrebačkog nastupa je upoznavanje Beyonce s gledateljima

Fotografija vijesti
Više o

Beyoncé Knowles

,

Beyonce u Zagrebu

Ulaznice za ovaj koncert se prodaju velikom brzinom, a vjerujemo da će još brže nestati 26 specijalnih VIP EXPERIENCE ulaznica koje kreću u prodaju 20. siječnja 2009 u 12:00 sati na web stranici www.ticketpro.hr.

Beck'sperience i Lupa promotion 26. travnja u zagrebačku Arenu dovode jednu jedinu i neponovljivu - Beyoncé, u sklopu njezine velike svjetske turneje pod nazivom "I AM..." kojom promovira svoj treći studijski album "I AM...SASHA FIERCE", objavljen 18. studenog 2008. U protekla nepuna tri mjeseca, album je zauzeo vrhove glazbenih ljestvica, a prvi singl s tog albuma, "If I were a boy", na youtubeu je pogledalo više od 34 milijuna ljudi! U SAD-u i Japanu, "I AM...SASHA FIERCE" postao je broj jedan na listi najprodavanijih albuma.

Zagrebački nastup višestruke dobitnice Grammya i najbolje plaćene glazbene zvijezde mlađe od 30 godina Beyoncé, već je privukao veliki broj obožavatelja iz cijele Hrvatske, ali i svijeta, s obzirom da turneja "I AM..." započinje upravo u hrvatskom glavnom gradu. U sklopu aranžmana, Beyonce će u Zagreb vjerojatno doći i dan ranije kako bi se što bolje pripremila za turneju koja završava 31. svibnja u Odyssey Areni u glavnom gradu Sjeverne Irske, Belfastu.

U kostimima genijalnog Thierrya Muglera, Beyoncé će u pratnji izvrsnih glazbenika izvesti pjesme s novog albuma poput "If I were a boy", "Single Ladies" ili "Diva", ali i starije hitove kao što su "Irreplaceable", "Beautiful Liar" i "Deja vu".

Ulaznice za ovaj koncert se prodaju velikom brzinom, a vjerujemo da će još brže nestati 26 specijalnih VIP EXPERIENCE ulaznica koje kreću u prodaju 20. siječnja 2009 u 12:00 sati na web stranici www.ticketpro.hr. Cijena ulaznice iznosit će 400,00 kn, a četiri sretnika koja su na vrijeme nabavila svoju VIP EXPERIENCE ulaznicu, osvojit će upoznavanje Beyoncé - UŽIVO! Kodovi nagradnih ulaznica bit će izvučeni slučajnim odabirom mjesec dana prije zagrebačkog koncerta, a imena sretnih dobitnika bit će objavljena putem medijskih partnera projekta.

U petak 16. siječnja 2009. u 10:00, u prodaju putem www.eventtravel.com, krenulo je nekoliko različitih paketa ulaznica:

10 paketa po 1000 EUR koji uključuju mjesto u publici najbliže pozornici, upoznavanje Beyoncé, fotografiranje s Beyoncé, poseban vip ulaz, torbu Deréon limited edition i još mnoge zanimljive darove;

40 paketa po 700 EUR, koji uključuju mjesto na pozornici, poseban vip ulaz, torbu Dereon limited edition, laminiranu narukvicu te druga iznenađenja;

82 paketa po 500 EUR koji uključuju mjesto u publici najbliže pozornici, Dereon torbu limited edition, a sve o tome saznajte na www.eventtravel.com.

Piše: Predrag Raičević
20.01.2009. 17:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh