« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
NOVA SEZONA

Kultni zagrebački klub Sax! 18. godinu zaredom otvara svoja vrata

Poznata zagrebačka oaza nemira i vrhunske glazbe u samom centru Zagreba svoja vrata otvara u petak, 16. rujna te započinje svoju slavljeničku XVIII. sezonu

SAX! u 18. sezoni!
SAX! u 18. sezoni! (Arhiva)
Više o

klub SAX

,

nova sezona

,

otvaranje sezone

Nakon ljetne stanke klub Sax! za nadolazeću, slavljeničku sezonu pripremio je nastupe sjajnih glazbenika pa nas tako i u XVIII. sezoni očekuju vrhunski koncerti te brojna glazbena iznenađenja.

U proteklih sedamnaest sezona neprekinutog i uspješnog djelovanja kultni zagrebački klub ugostio je mnoga poznata imena hrvatske glazbene scene. Nabrojat ćemo samo neke: Arsen Dedić, Parni Valjak, Massimo, Psihomodo Pop, Matija Dedić, Gabi Novak, Zabranjeno pušenje, Pips, Chips & Videoclips, Jacques Houdek, Ivana Kindl, Jinx, Goran Bare & Majke, Rambo Amadeus, Dado Topić, Zdenka Kovačićek, TBF, Silente, Opća opasnost, Detour, Libar, Miro Ungar, Elvis Stanić, Plava trava zaborava, Stjepan Jimmy Stanić te mnogi drugi.  

Posebno valja istaknuti kontinuiranu prezentaciju hrvatskog glazbenog stvaralaštva kroz tematske programe koji se odvijaju tijekom tjedna pa će tako i ove godine klub Sax! nastaviti sa svojim stalnim glazbenim ciklusima ''Novi hrvatski jazz'' čiji je pokrovitelj Grad Zagreb, a uz podršku HDS ZAMP-a i HUZIP-a nastavlja se i ciklus ''Kreativni glazbeni kolektiv'' koji omogućava mnogim autorskim bendovima tehničku i medijsku podršku u njihovoj promociji.

Program #cooganje i ove godine nastavlja tradiciju jednog od najpopularnijih događanja petkom u gradu, a subote su rezervirane za rock večeri i renomirane izvođače iz Hrvatske i regije.

Klub Sax! slavljeničku sezonu otvara u petak, 16. rujna s programom #cooganje u sklopu kojeg će nastupiti jedan od najjačih zagrebačkih i domaćih cover bendova Retrodukcija, a otvaranje u subotu, 17. rujna uveličat će DemeNtronomesi koji su nedavno izdali i novi album te Spleen G, bend koji je ove godine nastupio i na glavnom stageu INMusica.

Klub Sax! ovu sezonu prati i obavezan hashtag #Sax18, a detaljnije informacije potražite na službenom Facebook profilu i službenoj stranici kluba.

16.09.2016. 09:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh