« Život
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
COOL

Kultna Nokia 3310 pretvorena je u tortu

HMD Global, dom Nokia telefona, slavi svoj peti rođendan s Nokia 3310 tortom

Legendarni mobitel kao torta ;)
Legendarni mobitel kao torta ;) (Nokia)
Više o

torta

,

Nokia 3310

Torta u obliku omiljene i kultne Nokie 3310 u crvenoj boji, predstavljena je danas povodom proslave petog rođendana HMD Globala, doma Nokia telefona.

HMD Global, finska je kompanija zaslužna za izradu Nokia telefona uključujući voljenu ikonu Nokiu 3310 i novih izdržljivijih pametnih telefona poput Nokie XR20 koja je napravljena kako bi preživjela sve izazove koje život pripremi.

Za izradu Nokia 3310 torte bilo je potrebno 40 sati, a kreirala ju je svjetski poznata šećerna umjetnica Michelle Wibowo. Unutrašnjost torte napravljena je od čokoladne spužve i kreme od maslaca od vanilije, a poznato izdržljivo kućište Nokie 3310 napravljeno je od šećerne školjke. Svaki gumb izrezan je i oblikovan do savršenstva te pojedinačno dodan u kućište.

HMD Global 2017. godine ponovno je izbacio Nokiu 3310 s modernim zaokretom na zadovoljstvo obožavatelja Nokie diljem svijeta. Prilagođeni dizajn korisničkog sučelja klasičnom dizajnu donosi svjež izgled, i naravno, ima sve što očekujete od Nokia telefona, od dugotrajne baterije i izdržljivog dizajna do legendarne mobilne igrice, Zmijice.

Stephen Taylor, glavni direktor marketinga u HMD Globalu, rekao je: „Nevjerojatno smo ponosni koliko smo daleko došli u posljednjih pet godina. Hvala svim našim korisnicima, zaposlenicima, partnerima i dobavljačima koji su imali ključnu ulogu u pomaganju HMD Globalu da dostigne petu godišnjicu i još mnoge koje su pred nama.

Michelle Wibowo dodala je: „Bilo je zadovoljstvo pretvoriti tako kultni telefon u tortu. Potrebna su bila mnogobrojna testiranja kako bi se postigao savršen rezultat, ali sam oduševljena kako je ispalo.

Za više informacija o HMD Globalu, molimo posjetite našu web stranicu ovdje.

01.12.2021. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh