« Film
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Filmska KOZa gostuje u kinu Europa!

U subotu, 28. listopada KOZa će održati jedno od atraktivnijih gostovanja – u sklopu Noći hrvatskog filma i novih medija u 22 sata u kinu Europa odigrat ćemo naš filmski kviz

Filmska KOZa u kinu Europa
Filmska KOZa u kinu Europa (FAK)
Više o

Noć hrvatskog filma i novih medija

Noć hrvatskog filma i novih medija održat će se od 18  do 2 sata u noći diljem Hrvatske, u Vojvodini, Rumunjskoj i Bosni i Hercegovini, a filmoljupci će imati priliku pogledati više od stotinu hrvatskih filmova različitih kategorija i žanrova - igranih, dokumentarnih, animiranih, itd.

Ulaz na sva događanja Noći hrvatskog filma i novih medija uključujući i naš kviz je besplatan!

U foajeu kina Europa bit će zanimljiva izložba starih hrvatskih filmskih plakata, a prilikom svečanog otvorenja u 20 sati, posjetitelji će moći uživati u koncertu filmske glazbe mješovitog pjevačkog zbora Capella Odak.

Glazbene teme iz BaltazaraServantesa iz Malog Mista,Vlaka u snijegu i Tko pjeva, zlo ne misli, ključni su dijelovi filmskog koncerta pod naslovom Melodije velikog ekrana, te blok kultnih filmskih klasika koji se rijetko mogu vidjeti na velikom platnu zagrijat će vas taman za naš filmski kviz, koji će u kinu Europa trajati od 22 do 23 sata.

Ulaz na kviz je besplatan, a kako biste bili sigurni da ćete dobiti mjesto, dođite već u 20 sati, prijavite se na kviz i guštajte u legendarnim filmskim melodijama i klasicima, o kojima ćemo sigurno nešto pitati i na kvizu. 

Prijavite svoju ekipu za kviz ovdje.

Bogate prigodne nagrade čekaju najveće filmoljupce. Skupite ekipu i provedite s nama lijepu filmsko-kvizašku večer u idealnom prostoru legendarnoga kina!

19.10.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh