« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
DVORSKE IGRE U HDZ-U

Kosor: Nisam dala iz stranke izbaciti Sanju Bilač

Nikom ništa nisam naložila, već se zauzimam da svaka gradska i županijska organizacija kao i temeljni ogranak sami donose odluke

Fotografija vijesti
Više o

HDZ

,

Jadranka Kosor

,

Sanja Bilač

Nisam izbacila Sanju Bilač iz stranke, niti sam protiv nje naredila bilo kakve akcije, rekla je danas predsjednica HDZ-a, demantirajući komentare da je „pobunjenu" članicu splitskog ogranka dala izbaciti ih stranke, prenosi Hina.

Istaknula je kako ništa nikom nije naložila te napomenula da se zauzima da svaka gradska i županijska organizacija kao i temeljni ogranak većinom donose odluke.

"Ima nekih zahtjeva da se o pismu te gospođe razgovara", rekla je dodavši kako će se o tomu odlučiti u gradskom odboru grada Splita.

>>Sanja Bilač zgazila Jadranku Kosor>>

Ustvrdila je kako svaki dan mora demantirati neistine koje se protiv nje šire te ocijenila kako ju se želi destabilizirati da odustane od kandidature za predsjednicu stranke.

Na upit smatra li da je gospođa Bilač nešto zgriješila svojim pismom, Kosor je ocijenila kako je pismo neprimjereno za članicu stranke, jer ako je imala primjedbe i prijedloge, kako je rekla, trebala ih je iznositi na stranačkim tijelima ili zatražiti s njom razgovor.

Kosor smatra da iza pisma gospođe Bilač stoji netko od njezinih protukandidata za predsjednika HDZ-a, no nije htjela navesti njegovo ime.

Na pitanje kada će zasjedati Visoki časni sud glede ponovnoga pristupa HDZ-u Ivića Pašalića i drugih bivših članova, Kosor je odgovorila kako kao predsjednica stranke ništa ne naređuje Viskom časnom sudu. "Odluku o isključivanju Ivića Pašalića prije više godina je donio Visoki časni sud", rekla je dodavši kako se prema statutu stranke osobe koje isključi Visoki časni sud više ne mogu vratiti u HDZ.

08.03.2012. 14:56:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh