« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
sankcije

Kosor dobila kuhaču za kažnjavanje ministara

POGLEDAJTE VIDEO - Premijerka namjerava sankcionirati odgovorne za nepotrebno zapošljavanje, ali ne i Polančeca

(Šime Šokota/Cropix, Infopunkt)
Više o

Jadranka Kosor

,

Jadranka Kosor Ambietna

Premijerka Jadranka Kosor najavila je sankcioniranje onih koji su objavili natječaj za posao u Ministarstvu gospodarstva.

"Netko će platiti za to, potrebno je prvo utvrditi tko je odgovoran", rekla je premijerka i dodala da mnogo stvari prođe mimo znanja resornih ministara, a ovaj slučaj je pouka svim ministrima.

Novinari su primijetili da je ovaj slučaj nastavak u nizu afera vezanih za ministra gospodarstva Damira Polančeca, i upitali su premijerku hoće li on biti sankcioniran.

„Što se tiče Podravke, još se čekaju rezultati istrage, kad se utvrde odgovorni, poduzet će se potrebne mjere", rekla je premijerka.

Kosor ne smatra da se vrši pritisak na Ustavni sud od kojeg se čeka odluka o ustavnosti kriznog poreza. „Dosad smo poštovali sve odluke kriznog poreza pa ćemo i ovu", rekla je.

Smatra da je njenom timu sada napotrebniji mir jer im predstoji težak posao donošenja proračuna za 2010.:

Jadranka Kosor je danas otvorila  36-i međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije „Ambienta"  na Zagrebačkom velesajmu.

Tijekom obilaska izložaka, dobila je na poklon drvene kuhače za koje je kasnije rekla da ih neće koristiti za krumpir salatu koju je obećala skuhati, već za prijetnju ministrima ukoliko budu neposlušni.

13.10.2009. 14:48:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh