« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
BEZUVJETNA POTPORA

Kosor bez straha, tvrdi "HDZ je jači nego ikad"

U stranci se doznaje da županijske organizacije HDZ-a bezuvjetno podupiru predsjednicu stranke Kosor, što će sutra i objaviti na konferencijama za novinare

Jadranka Kosor
Jadranka Kosor (Bernard Čović/CROPIX)
Više o

HDZ

,

Ivo Sanader

,

Sabor

,

Jadranka Kosor

,

Darko Milinović

Predsjednica HDZ-a i premijerka Jadranka Kosor izjavila je nakon večerašnjeg sastanka koordinacije predsjednika županijskih organizacija HDZ-a kako je stranka čvršća nego ikada. "Razgovarali smo o budućnosti HDZ-a, koji je čvršći nego ikada", rekla je novinarima Jadranka Kosor i time odgovorila na pitanje je li se u stranci večeras razgovaralo o zahtjevu bivšeg premijera Ive Sanadera da mu se ponovo aktivira zastupnički mandat u Saboru.

Zamjenik predsjednice HDZ-a Darko Milinović novinarima je pak rekao kako na večerašnjem sastanku u središnjici HDZ-a nije bilo govora o Sanaderovu zahtjevu, nego su s predsjednicima županijskih organizacija razgovarali o sljedećim parlamentarnim izborima. "Vlada je stabilna, kao i koalicija", poručio je Milanović.

U stranci se doznaje da županijske organizacije HDZ-a bezuvjetno podupiru predsjednicu stranke, što će sutra i objaviti na konferencijama za novinare. Bezuvjetnu potporu predsjednici županijskih organizacija posebno daju svemu što radi koalicijska vlada, a pogotovo programu gospodarskog oporavka i borbi protiv korupcije, doznaje se. (hina/metro-portal)

14.10.2010. 23:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh