« Žene
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
WOW!

Košarkašice Novog Zagreba dovode Chippendalese

Cure su odlučile same nabaviti novac potreban za funkcioniranje kluba, pa dovode najpoznatije svjetske stripere u Zagreb

Nabildani momci bez odjeće stižu zabaviti cure
Više o

Zagreb

,

Chippendales

,

hypo centar

,

KK Novi Zagreb

Najpoznatija muška plesna atrakcija Chippendales ponovo dolazi u Zagreb! Nabildani momci koji definitivno privlače pažnju znaju pripremiti nezaboravan nastup, a uvjereni smo kako će i hrvatske ljepotice to potvrditi; ukoliko ne ostanu bez teksta. Za pripadnice nježnijeg spola, 5. studenog u dvorani Kornati Hypo centra Chippendalesi pripremaju uzbudljiv i egzotičan nastup.

Osim što sama činjenica da dolaze ovi sexy momci u Zagreb obogatiti jednu žensku večer mišićima, smijehom i 'wellnesom za oči', dovoljna da se požuri na najbliže prodajno mjesto Eventima, tu se krije još jedna zanimljivost. Naime, ovaj show organizira ženski košarkaški klub Novi Zagreb, preuzevši tako stvar u svoje ruke i, umjesto traženja sponzora i sredstava koji su im potrebni da bi klub funkcionirao, cure su odlučile same osigurati novac za klub. Ovo je jedinstveni potez u sportu gdje sami igrači rade na financijskom napretku kluba, iako znamo da tu postoje i skriveni motivi - djevojke će zasigurno sjediti u prvim redovima. A što će se zapravo događati u na toj spektakularnoj večeri 'samo za žene?'

Riječ je o glazbeno-scenskom spektaklu koji striptiz pretvara u visokobudžetni show s vrhunskom koreografijom. U svoje atraktivne nastupe ovi muškarci integriraju elemente plesa, pjevanja i striptiza, a spoj svih tih elemenata, naravno uzevši u obzir i njihov fizički izgled, zagarantirano pobuđuje vruću atmosferu. Ovi zgodni plesači zamamnim pokretima svojih mišića izazivaju pravu euforiju u ženskoj publici. Ne vole kada ih se naziva striperima jer smatraju da to podcjenjuje ono što rade, no ovi vrhunski umjetnici (umjetnici je riječ koja ih uistinu opisuje) uz ples skidaju odjeću sa sebe time izazivajući uzdahe i vriskove gledateljica.

Gledate sport radi muškaraca s kojima ste u vezi ili zapravo „škicate" muškarce koji trče po terenu? Uzet ćemo primjer iz najpopularnijeg svjetskog sporta: 11 nogometaša trči po terenu, vi ih gledate na televizoru, snimljene iz daljine, a k tomu su i obučeni? Chippendalesi osim što odlično izgledaju, plešu i pjevaju; blizu su vam, a i skidaju se! Pozivamo sve cure, djevojke i žene da ostave na nekoliko sati doma ili s prijateljima svoje dečke i muževe, a sebi priušte zaista vruće iskustvo: girls night out! Smije se gledati, ne smije se dirati! Dopustite same sebi da se fenomenalno zabavite i priuštite si pogled na savršeno oblikovana, sjajna muška tijela. Ako niste ljubiteljice nabildanih muškaraca, ne brinite - svi su prezgodnii pa „odlutajte u mislima" promatrajući njihove prekrasne oči ili umjetnost plesanja.

Prema riječima jednog od plesača, njihov show „ženama pruža dvostruko zadovoljstvo - nakon što ih odgledaju, žene idu kući svojim muževima i dečkima i tek onda počinje prava zabava!". Dođite i otkrijte u sebi lavici, ili tigricu, ili možda zečicu. Posvetite se vizualnim osjetilima. Ne sumnjamo da će vam pobjeći i koji vrisak. Ako vam dečki i muževi u početku budu ljubomorni (a bit će), kasnije će im biti drago! Jedno je sigurno, košarkašice će se sjajno zabaviti, a računajući na žensku solidarnost i manjak zabave za žene, tražiti će se i ulaznica više.

CHIPPENDALES je muška plesna skupina koja radi turneje po cijelom svijetu. Karakteriziraju ih erotski plesni nastupi, lijepo oblikovana tijela te leptir kravata koji nose bez košulje - na golom torzu. Osnovani kasnih 1970-ih, CHIPPENDALES su prva muška skupina koja svoj posao temelji isključivo nastupajući za žensku publiku. Kvaliteta i koreografija  njihovog plesa pridonijeli su legalizaciji takvog plesa kao popularnog oblika zabave. Danas, stvaraju nastupe u Broadway stilu koji se izvode diljem svijeta, također imaju razni asortiman službenih proizvoda u rasponu od odjeće, nakita, raznih dodataka i video. U Rio All Suite Hotel and Casinu u las Vegasu samo za njihove nastupe izgrađeno je kazalište u vrijednosti deset milijuna dolara.

10 najnovijih činjenica o ovoj turneji koje vjerojatno niste znali:

  1. Vidjet će ih je više od 2.115.459 ljudi diljem svijeta.
  2. Nastupit će u više od 70 gradova u SAD-u, 23 gradova u Srednjoj i Južnoj Americi, 80 europskih gradova, 8 Južnoafrička gradova, i 7 azijskih gradova.
  3. 48 članova će u teretani zajedno potrošiti 59.725 sati godišnje.
  4. Glumačka postava sastoji se od studenata medicine, profesora, web dizajnera, poduzetnika, poduzetnika, fotografa, snimateljima, brokera, vojnika, kuhara, građevinskih radnika, pjevača, kickboxera i DJ-a,
  5. Tokom turneje nosit će 1.602 ovratnika i 4.223 manšeta
  6. Tokom izvedbi razderat će 12.243 bijele Fruit od the Loom majica.
  7. Proputovat će više od 180.000 milja zabavljajući žene diljem svijeta.
  8. Bit će fotografirani s više od 2 milijuna fotoaparata.
  9. Nedavno su proslavili 30. godišnjicu kao „#1 muška revija na svijetu".
  10. Njihov kalendar, „Hunky men",  iz 1981. prodao se u preko 10 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Chippendales često nose sinonim najpoželjnijih neženja na svijetu, a svojim nastupima oduzimaju dah pripadnicama ženskog roda od 16 do 60 godina.
Uvjereni smo da želite doći i provjeriti znaju li ti dečki stvarno mrdati guzom!

Ulaznice za ovaj spektakularan muški show su ograničene, a podijeljene su u slijedeće kategorije:

Tribina: 180 kuna

Parter sjedenje: 250 kuna

VIP parter: 300 kuna (VIP ulaznica odnosi se na sjedenje za stolovima: 1 stol = 4 stolice, sjedalo 300 kn. Ukoliko kupite ulaznice za cijeli VIP stol (4 sjedala) na poklon  dobivate šampanjac)

U prodaji od 17.10.2011. u svim prodajnim mjestima sustava Eventim.

 


15.10.2011. 08:14:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh