« Glazba
objavljeno prije 13 godina
NU METAL

Korn sutra u Domu sportova

Korn je obećao svojim fanovima žestoke nastupe koji će biti mješavina starih i novih hitova

Nu metal atrakcija u Domu sportova
Nu metal atrakcija u Domu sportova (Lupa promotion)
Više o

Dom sportova

,

koncert

,

KORN

Sutra će u Domu sportova nastupiti će legendaran nu metal bend KORN. Svoju europsku turneju započeli su 26. svibnja u Bjelorusiji, a u Zagrebu će nastupiti po drugi puta u ponedjeljak, 27. lipnja.

Bend koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri prodao više od 30 milijuna albuma, osvojio je i dva Grammyja, za najbolju metal izvedbu za pjesmu "Here to Stay" kao i za najbolji kratki video uradak  za"Freak on Leash" .                                                                      

Jonathan Davis, glavni vokal grupe prepoznatljiv je i po specijalnom mikrofonu koji izgleda kao skulptura, a kojeg je posebno za njega izradio  priznati umjetnik  Hans Rudolf Giger. Osim što je slikar i kipar Giger je radio na vizualnim efektima poznatog filma" Alien" te je osvojio brojne nagrade filmske industrije. Jontahan Davis koji je veliki ljubitelj rada i djela H.R. Grigera  zamolio ga je da mu napravi mikrofon za nastupe. Samo pet mikrofona je napravljeno u ljevaonici u u Zürichu, od kojih su tri na dispoziciji Jonathanu, jedan je u H.R.Giger muzeju a jedan na izložbama.

Na svojoj turneji Korn je obećao svojim fanovima žestoke nastupe koji će biti mješavina starih i novih hitova,a svi oni koji nisu kupili ulaznicu još stignu.

Za nu metal spektakl godine vrata Doma sportova  otvaraju se  u 19.00 h,  za odlično zagrijavanje atmosfere  zaduženi su  Stillwell  koji započinju nastup u 20.00h.  Nakon njih sa žestokim nastupom oduševiti će Korn.

Blagajna Doma Sportova raditi će sutra od 10-23h pa se ulaznice mogu kupiti  i prije  početka koncerta.

26.06.2011. 14:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh