« Život
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Brzo i jednostavno

Korekcija nosa moguća bez noža

Sve donedavno, izgled nosa mogli ste promijeniti samo putem kirurškog zahvata

Kliknite i pogledajte razliku
Kliknite i pogledajte razliku
Više o

korekcija nosa

,

nekirurški zahvat

To je naravno uključivalo opću anesteziju, boravak u bolnici, slomljenu hrskavicu, bol, modrice, a ponekad čak i ožiljke. No sada postoji nova, nekirurška metoda, kojom se nos može korigirati za samo 20 minuta uz pomoć par injekcija.

Procedura je izumljena u Brazilu, a nekoliko godina izvodi se i u SAD-u, dok je u Europu stigla nedavno. Dr. Alexander Rivkin, kirurg iz Los Angelesa, specijalist je za nekiruršku korekciju nosa. Tijekom posljednjih 6 godina izveo je više od 1000 procedura, a tjedno ih napravi desetak.

˝Procedura je vrlo efektivna prilikom prekrivanja različitih kvrga i nepravilnosti, a također se koristi prilikom podizanja mosta na spljoštenim, širim nosovima˝, objašnjava Rivkin te dodaje: ˝Injektirajući specijalnu supstancu nos ne mogu učiniti fizički manjim, ali mogu učiniti da izgleda ljepše ispravljajući asimetriju čime spljošteni ili kukasti nosovi izgledaju pravilnije.˝

Rezultati se vide već nakon četiri do pet dana, a mnogima je ovo opcija kao prvi korak korekcije nosa. Pacijenti koji su prošli ovu proceduru tvrde kako rezultati nisu drastični ali su zadovoljavajući.

15.10.2009. 14:46:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh