« Život
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
ZABAVA

Kontrolor leta i Čiribu Čiriba s Lukom Vidovićem

Kao i uvijek do sada, Menart Kids i Luka Vidović pripremili su za vas poučan i edukativan sadržaj

Luka Vidović se priprema za subotu
Luka Vidović se priprema za subotu (Menart)
Više o

Luka Vidović

,

KIC

,

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

,

kontrolor leta

Nakon uspješnih dosadašnjih druženja sa stomatologom i veterinarom, Čiribu Čiriba i vesela zanimanja ovu subotu , 20. travnja predstavljaju novo uzbudljivo zanimanje - KONTROLOR LETA! 

Ulaznice od danas više nije moguće rezervirati, a dostupne su svakim danom u KIC-u od 9 - 16 sati.

Ostalo je još svega par dana do ponovnog zajedničkog druženja u Kulturno informativnom centru gdje vas po treći put očekuju Luka, Pierre i njihov poseban gost o čijem će te zanimanju moći saznati sve što vas zanima iz prve ruke. 

Što i kako radi kontrolor leta? Kontrolu zračnog prometa obavlja nekoliko dobro osposobljenih kontrolora leta koji zajedno funkcioniraju kao uigran tim. Osnovna zadaća kontrolora leta jest osigurati nesmetano odvijanje zračnog prometa. To znači da moraju osigurati svakom avionu smjer leta koji će ga držati na dovoljnoj udaljenosti od ostalih letjelica koje se trenutačno nalaze u zraku.

Druga je zadaća svođenje kašnjenja zrakoplova na minimum te rješavanje problema uzrokovanih neočekivanim vremenskim prilikama ili kvarovima aviona. Smješteni su u tornju zračne luke kako bi imali pregled nad cijelim aerodromom, a vi ćete imati priliku vidjeti fotografije kako se Luka snašao u tom, nimalo laganom, zanimanju.

Kao i uvijek do sada, Menart Kids i Luka Vidović pripremili su za vas poučan i edukativan sadržaj, popraćen smijehom i iluzijom u kojem će uživati i roditelji i mališani.

Ulaznice možete kupiti u slobodnoj prodaji svaki dan do petka 19.travnja, do 16.00h u prostorijama KIC-a po cijeni od 20kn. S obzirom da je u prodaji ostao još mali broj ulaznica, molimo vas da svoje mjesto u dvorani osigurate na vrijeme.

Sve novosti možete pratiti na  facebook stranici Menart Kids ili na www.menart.hr

17.04.2013. 12:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh