« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
VOYAGE

Koncertno putovanje Jelene Radan u Tvornici kulture 24. listopada

Album, čiju produkciju potpisuje Edi Cukerić, se stvarao više od četiri godine, a objedinio je na jednom mjestu sve ono što Jelena u glazbi jest i želi biti

Jelena Radan predstavlja novi album
Jelena Radan predstavlja novi album (Menart)
Više o

Tvornica kulture

,

Jelena Radan

,

koncert

,

Voyage

Nakon svega tri mjeseca od objave albuma „Voyage", glazbeno putovanje Jelene Radan nastavlja se na pozornici zagrebačke Tvornice kulture, 24. Listopada, u suradnji s Koncertnom direkcijom Zagreb te uz podršku izdavačke kuće Menart.

Koncert u Tvornici ujedno je i prva koncertna promocija hvaljenog uratka kojeg je najavio singl „Sjeti me se, ljube", a aktualni singl „The device" još uvijek osvaja radijske postaje.

Album, čiju produkciju potpisuje Edi Cukerić, se stvarao više od četiri godine, a objedinio je na jednom mjestu sve ono što Jelena u glazbi jest i želi biti. Kao jedno od posljednjih izdanja prije ulaska Hrvatske u Europsku uniju, album na hrvatskom, portugalskom, francuskom i engleskom kao da poziva na susrete, spajanje, dolaske i odlaske - jednom riječju, na putovanje ono unutrašnje i nostalgično, te ono koje nas, uistinu, može odvesti na neka druga odredišta.

Kao što kaže Anđelo Jurkas u svojoj recenziji za Net.hr: „Bazni dojam i konstrukcija građenja albuma je nježnost, suptilna, šaputava i priručna. Teško obranjiva."

Na koncertu će uz Jelenu biti i njeni glazbenici na harmonici, violini, kontrabasu, akustičnoj gitari i udaraljkama.

I za sam kraj, uz poziv da svakako dođete na koncert, tj. putovanje Jelene Radan, prepuštamo vas riječima Dubravka Jagatića, glazbenog kritičara, koji je za tportal.hr napisao: „Voyage" je album ispunjen toliko lijepim pjesmama, otpjevanim s toliko emocija i strasti da vam jednostavno neće dozvoliti da radite nešto drugo slušajući ih. Bez sumnje, najbolji album u karijeri Jelene Radan koji pretendira za Porin 2014. godine i u to više kategorija."

Jelenino „putovanje do sebe i natrag" možete poslušati YouTube kanalu, a sve vijesti o Jeleni možete pratiti na njenom Facebook-u.

25.09.2013. 13:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh