« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Koncertna proslava 20 godina Erotic Biljana & His Hereticsa

S tri albuma, od toga jednim na vinilu, i više kompilacija, Heretici su prvenstveno koncertni bend koji vam se svakim nastupom unosi u lice i tjera krv u glavu

Bit će vruće
Bit će vruće (Vintage Industrial)
Više o

koncert

,

Vintage Industrial Bar

,

Erotic Biljan and His Heretics

,

Sloming Moops

One, two, three, four and five..and.. 20! Toliko godina Biljan i njegovi Heretici već viču i dižu buku svojim garažnim rokenrolom na ovim prostorima, a i šire. Od prvog koncerta u Praćki u jesen 1998. promijenilo se nekoliko ljudi u postavi, ali srž i glazba je ostala ista, nepopravljiva predanost i energija koju će ponuditi na koncertu u Vintage Industrialu 24. siječnja povodom 20 godina postojanja.

S tri albuma, od toga jednim na vinilu, i više kompilacija, Heretici su prvenstveno koncertni bend koji vam se svakim nastupom unosi u lice i tjera krv u glavu. Nisu uzalud nastupali kao potpora najvećim nositeljima žanra tijekom svoje karijere, od MC5, Supersuckers do Queens of the Stone Age, nisu uzalud nastupi od Austrije, Češke, Njemačke, Engleske do regije i svih krajeva Hrvatske. Svi posjetitelji njihovih koncerata znaju da stoje uz bok svojim američkim i švedskim garage i punk uzorima, a po nekim kritičarima su i bolji od njih.

I nakon 20 godina, Heretici su i dalje u formi, možda više nego ikad, a na slavljeničkom koncertu će pored svojih poznatih uspješnica kao „Supersticky", „RnR Revolution no5", „Valentine's Day Massacre", odsvirati i nekoliko novih pjesama.

https://eroticbiljanandhisheretics.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/eroticbiljanandhisheretics/

Podršku Hereticima će dati Sloming Moops. Bend predvođen Sanom Mikulecom i u kojem je bivša basistica Heretika Elena je lo-fi garažpank trio nastao evolucijom sobnog one-man benda. Imaju 2 albuma, kompilacijsku kazetu, par blesavih spotova i friški EP "Jellybomb". Dio su kompilacije "It Came From The Garage!! vol 2".

https://slomingmoops.bandcamp.com/music
https://www.facebook.com/sloming.moop

21.01.2019. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh