« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
ODGODA

Koncert The Duke Ellington Orchestra prebačen za subotu 6. listopada

Datum je promijenjen zbog proglašenja Dana žalosti, povodom smrti predsjednika Hrvatskog sabora, gospodina Borisa Šprema koji je izgubio bitku s teškom bolešću

Koncert je premješten u subotu, 6. listopada
Koncert je premješten u subotu, 6. listopada (Menart)
Više o

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

,

subota

,

The Duke Ellington Orchestra

Koncert vrhunskih američkih glazbenika THE DUKE ELLINGTON ORCHESTRA prebačen je s četvrtka, 4. listopada na subotu, 6. listopada 2012. Datum je promijenjen zbog proglašenja Dana žalosti, povodom smrti predsjednika Hrvatskog sabora, gospodina Borisa Šprema koji je izgubio bitku s teškom bolešću.

"Žao nam je jer je razlog prebacivanja datuma tako tužan. Nadamo se da će ljubiteljima Dukea Ellingtona subota odgovarati, a orkestar dolazi u Zagreb dati sve od sebe kako bi najljepše skladbe majstora jazza zasjale i pred hrvatskom publikom. Sigurni smo da će posjetitelji uživati." - poručuju organizatori.

Ulaznice od četvrtka važeće su za subotu, a ukoliko vam novi datum ne odgovara, ulaznicu možete vratiti na prodajnom mjestu gdje je kupljena. Ulaznice za novi datum već su u prodaji po istim cijenama: 190,00 kn, 240,00 kn, 290,00 kn i 340 kn.

Duke Ellington jedan je od najvećih autoriteta jazza. Njegove skladbe poput "It don't mean a thing" koju sigurno prepoznajete, obilježile su glazbenu povijest. Svojim je nevjerojatnim stvaralaštvom utjecao je na razvoj jazza i približio ga svjetskoj publici jer njegova je glazba čarobna, ugodna i prije svega - uzbudljiva.

Orkestar koji je nakon smrti nastavio voditi Mercer, njegov sin, trenutno vodi najmlađi unuk Paul Ellington. Orkestar u Zagreb dolazi predvođen dirigentom Tommyem Jamesom, izvrsnim pijanistom koji je član The Duke Ellington Orchestra od 1987.

Ulaznice za koncert i dalje su u prodaji po istim cijenama, 190 - 240 - 290 i 340 kn, a možete ih kupiti online putem www.ulaznice.hr, u Integralu Zagreb, Profil Mozaiku, Kompas Zagrebu, TISAKmedia poslovnicama te na svim ostalim ovlaštenim prodajnim mjestima čiji popis možete pronaći na www.ulaznice.hr .

Blagajna Koncertne dvorane Lisinski otvorena je radnim danom od 10-20 sati te subotom od 9-14 sati, te dva sata prije koncerta. Za više informacijam posjetite www.lisinski.hr ili boking.menart.hr 

01.10.2012. 18:19:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh