« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
OPREZ

Kolnici su mjestimice vlažni u Gorskom kotaru

HAK vozače podsjeća da danju ne moraju voziti s uključenim dnevnim ili kratkim svjetlima, osim ako to vremenske prilike ne zahtijevaju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

promet

,

HAK

,

vlažni kolnici

Kolnici su mjestimice vlažni u Gorskom kotaru na dionici autoceste A 6 od čvora Bosiljevo do čvora Kikovica, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

HAK vozače podsjeća da danju ne moraju voziti s uključenim dnevnim ili kratkim svjetlima, osim ako to vremenske prilike ne zahtijevaju (kiša, magla ili sumaglica). Na motociklu i mopedu kratka svjetla moraju biti uključena tijekom cijele godine.

Na Zagrebačkoj zaobilaznici (A 3) zbog radova na izgradnji čvora Jakuševec (između čvorova Buzin i Kosnica) u oba smjera vozi se jednim kolničkim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Zbog sanacije odrona za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D3 Čavle-Svilno-Orehovica kod skretanja za Pašac. Obilazni pravac Rijeka-Kumičićeva-Kvaternikova- Vežica-čvor Draga-čvor Orehovica-čvor Čavle te čvor Čavle-čvor Orehovica-Banska vrata-Rijeka.

Zbog radova na mostu preko Drave na državnoj cesti D 3, na ulazu u Varaždin iz smjera Čakovca, prometuje se naizmjence, jednim kolničkim trakom.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekti i katamarani plove redovito, izvijestio je HAK. (hina/metro-portal)

29.03.2010. 08:09:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh