« Žene
objavljeno prije 6 godina
JAKO, JAKO PUNO :)

Koliko žene stvarno vole cipele

Ako mislite da je ženska ljubav prema cipelama bajka koju pišu Imelda Marcos ili Carrie Bradshaw, varate se - sve žene jako, jako vole cipele

Cipele su čisti porok :)
Cipele su čisti porok :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

cipele

,

cijena

Cipele su svakoj ženi nešto posebno, na njih se uvijek obraća puno više pažnje nego na ostatak garderobe, a u slučaju da mislite da se radi o pretjerivanju, očito ne znate koliko ženama znače cipele.

Dakle, vjerovali ili ne, svaku petu ženu cipele uzbuđuju daleko više nego njihov partner. To je velikih, ogromnih 20 posto žena koje nisu ni Carrie Bradshaw ni Imelda Marcos, nego vaša draga, mama, sestra ili susjeda.

Polovica žena procjenjuje ljude koje prvi puta sretne upravo po cipelama koje nose, a na taj način pogađaju i promjene koje se događaju kod osoba koje bolje poznaju.

Da bi se za dobre cipele dalo sve, nije neka tajna, no kad četvrtina žena kaže da ne bi skinula štikle ma koliko je one žuljale, znate da je stvar ozbiljna.

Naravno, kad je nešto toliko važno, oko toga se treba i potruditi, pa je pola ispitanica u istraživanju provedenom na jednom portalu priznalo da redovito laže partneru o cijeni cipela koje su kupile, smanujujući stvarno plaćenu cijenu

 

31.05.2014. 18:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh