« Seks
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
HE HE

Koliko stvarno traje seks?

Vjerojatno ste se i vi naslušali lovačkih priča o cjelonoćnim seansama, vikendima u kojima se nije izlazilo iz kreveta i slično ... naravno, istina je potpuno drugačija

Seks traje sati... pardon, minutama :)
Seks traje sati... pardon, minutama :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

seksualni odnos

,

trajanje seksa

Trajanje seksa jedna je od tema u kojima kreativnost pripovjedača najviše dolazi do izražaja, jer priče o tome uspijevaju nadmašiti i ribičke priče u kojima je riba svaki put sve veća - tako se i trajanje seksa produžuje sa svakim putem kad je netko ispriča.

Naime, na žalost basnopisaca, provedeno je detaljno istraživanje na prilično velikom uzorku od 500 parova koji su bili toliko disciplinirani da su uključivali štopericu početkom penetracije i zaustavljali je nakon orgazma (ili neslavnog kraja, svejedno).

Rezultati - očekivani za realne, porazni za basnopisce, naravno. Istraživanje je trajalo mjesec dana, a provedeno je u Nizozemskoj, SAD, Španjolskoj, Turskoj i Velikoj Britaniji na stabilnim parovima u vezama dužim od šest mjeseci.

Prosječni rezultat - 5.4 minute bez predigre i maženja poslije.

Malo? Puno? Zavisi od toga kako gledate na stvar i kolika ste očekivanja imali.

Turci su se pokazali kao najbrži zečevi, jer su prosječno imali odnos trajanja 3.7 minuta, što je prilično srezalo prosjek koji je u ostalim zemljama bio između 6 i 7 minuta.

Izdržljiviji su, očekivano, bili mlađi parovi - muškarci od 18 do 30 godina izdržavali su prosječno 6.5 minuta, dok su oni preko 50 uspijevali dostići prosjek od 4.3 minute.

Stoga, kad sljedeći put pogledate na sat nakon seksa i začudite se kako je kratko trajao - ne brinite, to je normalno.

12.04.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh