« Seks
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
ZANIMLJIVO!

Koliko se često seksaju sretni parovi?

Pokazalo se kako više novaca u kući uzrokuje bolje raspoloženje i sreću, ali ipak manje od zadovoljstva koje donosi redoviti seks

Za sreću je dovoljno i - jednom tjedno
Za sreću je dovoljno i - jednom tjedno (iStock)
Više o

seks

,

učestalost seksa

,

sretni parovi

Novac ne može kupiti sreću, kažu svi (naročito oni koji ga nemaju), no istovremeno smo sa svih strana obasuti fotkama onih koji pokazuju da to i nije baš potpuno točno - a tu mislimo na one koji uz njega vežu i bračnu sreću.

S druge strane, govori se da je dobar seks preduvjet dobrog i sretnog braka, pa je onda prilično logično da ćemo predstaviti rezultate detaljnog istraživanja koje se zadnjih 40 godina provodilo na preko 30 tisuća ljudi.

Tema istraživanja bila je intimnost između partnera, odnosno koliko je seksualni odnos povezan s njihovom srećom, zadovoljstvom i vezom općenito. Rezultati koje su dobili sigurno su razveselili brojne parove diljem svijeta.

Naime, istraživanje je potvrdilo kako su parovi koji vode ljubav jednom tjedno puno sretniji i zadovoljniji od onih koji to čine puno češće ili pak onih koji se zabavljaju ispod plahti dva puta mjesečno ili rjeđe.

Zadovoljstvo u vezi uspoređeno je i s bogatstvom, odnosno priljevom novca u obitelj. Pokazalo se kako više novaca u kući uzrokuje bolje raspoloženje i sreću, ali ipak manje od zadovoljstva koje donosi redoviti seks

I to samo jednom tjedno... pa nije baš neki zadatak, slažete li se?

18.11.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh