« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
TEST

Koji mobitel ima najbolju kameru?

Kolege s portala preporucamo.com bacili su se na težak posao - testiranje kamera vrhunskih telefona, pa evo kakve su rezultate dobili

Kako je prošla Xperia, a kako Samsung 6?
Kako je prošla Xperia, a kako Samsung 6? (preporucamo.com)
Više o

mobiteli

,

kamera

,

najbolja kamera

Nakon slijepog (blind) testa kamera sa Sonyem Z5 Compact u glavnoj ulozi, tijekom čijeg testa nismo imali na raspolaganju mobitele s najboljim kamerama današnjice, pokazalo se da je Sony napravio dobar, ali ne i vrhunski posao. Može li Sony Xperia Z5 proći bolje u odmjeravanju sa LG G4 i Samsungom S6?

Prisjetimo se, Sony Xperia Z5 Compact je po danu nadmašila LG G flex2 kameru, ali i izgubila od Samsunga Galaxy Note 4. Istina, razlika je ponekad bila mala u korist Samsunga a zanimljivo je da su vam se više dopale fotografije Z5 Compacta u Superior Auto načinu sa 8 MP od manualnog sa 23 MP.

U tamnim uvjetima - noć, s umjetnim osvjetljenjem - Sony Z5 Compact je jednom ocijenjen drugim mjestom, na ostale tri fotografije je na trećem i četvrtom (auto / manual mod). S time nismo impresionirani, isto kao i sa ponekad mutnom lijevom stranom fotografije (po danu).

Vi, naši dragi čitatelji, ste tako ocijenili testne fotografije. Zapravo, njihovo uvećanje na 100%. No, ono ne govori uvijek cijelu istinu. Ako ne ispisujete fotografije na maksimanom uvećanju, važniji vam je balans bijele boje, kontrast, kvaliteta boja i kvaliteta HDR-a.

Cijelu recenziju pročitajte na portalu Preporučamo.com

22.10.2015. 09:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh