« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
ZNATE LI?

Koji je glavi razlog vaših problema?

Kada smo usmjereni na pozitivne stvari u životu, primjećujemo dobro koje nas okružuje i automatski postajemo sve bolji i sve uspješniji

Što vas zapravo muči?
Što vas zapravo muči? (Arhiva)
Više o

problemi

,

razlog

Jedna od najvažnijih stvari u životu je biti zahvalan, a zahvalnost je kao neka čarolija koja određuje naš odnos prema okolini.

Kada smo zahvalni postižemo uspjeh i osjećamo zadovoljstvo jer preko zahvalnosti usmjeravamo svoje misli na sve pozitivno što nas okružuje i što nam se događa

Kada smo usmjereni na pozitivne stvari u životu, primjećujemo dobro koje nas okružuje i automatski postajemo sve bolji i sve uspješniji.

Naravno da istovremeno primjećujemo i negativnosti koje su uvijek prisutne, ali im ne pridajemo značaj već naše misli koncentriramo samo na ono pozitivno što nas okružuje.

Negativne vijesti

Mediji na nas uglavnom utječu negativno i bombardiraju nas negativnim vijestima, što nam jača osjećaj nezadovoljstva i stalno mislimo kako nam nešto fali da bi bili u potpunosti sretni, ali ako se primjerice ne osvrćemo na to i ako svoje misli skrenemo samo na ono pozitivno, stvaramo ravnotežu i gradimo afirmativan stav prema svemu što nas okružuje, a jedino tako možemo i uspjeti u svemu što naumimo.

Sve savjete pročitajte na portalu zenskisvijet.com

04.12.2020. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    04.12.2020. 09:47
    zahvalan treba biti i slavit svaki dan jedan je život
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh