« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
ZNATE LI?

Kako vam može pomoći Feng shui?

Feng Shui dovodi ravnotežu u život tako da vas navodi da pratite pravila svemira koji zauzvrat nudi odličnu organizaciju

Feng shui pomaže
Feng shui pomaže (Arhiva)
Više o

Feng shui

Organizacija je važna stvar u životu, jer vam pomaže u svim poljima života, no što ako baš i niste organizirani? Kako sebi sami pomoći?

Osobama koje se ne mogu organizirati može patiti privatni i poslovni život, a kako do toga ne bi došlo postoji rješenje koje nudi Feng Shui.

Feng Shui dovodi ravnotežu u život tako da vas navodi da pratite pravila svemira koji zauzvrat nudi odličnu organizaciju.

Evo nekih primjera...

Plava boja

Plava boja trebala bi biti sastavni dio vašeg života zato što vodi organiziranijem životu. Jednostavno dodajte dodatke u plavoj boji u svoj dom, a ponajviše u ured gdje provodite većinu svog vremena.

Čisti ulaz

Prije bilo kakvih čišćenja savjetuje se da prvo očistite središnji ulaz u svoj dom i oslobodite prostor kako bi mogli nesmetano u kuću. Ako primjerice svakog dana u kuću ulazite kroz kaos i nered sve to unosite i u svoj život. Kroz ulazna vrata ulazi životna energija i zato taj prostor treba biti čist.

Sve savjete o Feng Shuiju pročitajte na portalu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
04.12.2020. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh