« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
AJMO LETAKA, AKCIJA!

Koalicija Agrokora i Kaptola protiv zdravstvenog odgoja

Dvori od oniksa i dvori od Kulmera zajednički pokušavaju ostaviti male Hrvate u srednjem vijeku, ne bi li i jednima i drugima davali novac bez pitanja

Sve korisne informacije ... :)
Sve korisne informacije ... :) (Screenshot)
Više o

Josip Bozanić

,

Ivica Todorić

,

zdravstveni odgoj

,

letak

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije potvrdio je u priopćenju da se "sa željom da o važnim informacijama informira što veći broj vjernika letak s informacijama o zdravstvenom odgoju distribuira na više mjesta", a spremni su ga i dostaviti "svima koji su zainteresirani da se prošire te informacije kao što je to već učinjeno u nekim trgovinama i kioscima".

"Vršeći svoju zadaću brige o dobru svojih vjernika, ali i o dobru svakog čovjeka, Crkva ima dužnost i pravo koristiti se sredstvima informiranja i distribucije informacija", stoji u priopćenju koje je Tiskovni ured objavio noćas radi upita o letcima koji su se jučer pojavili na više prodajnih mjesta.

"Crkva je uvijek otvorena za dijalog kako bi se o važnim temama za društvo, a što uvođenje zdravstvenog odgoja jest, progovorilo sa svih strana i u konačnici donijeli oni zaključci koji će donijeti najviše dobro kako pojedincu tako i društvu u cjelini", ističe se u priopćenju.

Mediji su jučer objavili da su se dijelili u trgovinama lanca Konzum i Tiska, u dogovoru crkvenog vrha s vodstvom Agrokora. Pomoćni biskup zagrebački msgr. Ivan Šaško najavio je početkom prošlog tjedna da će se u božićno vrijeme u crkvama dijeliti letci s pitanjem vjernicima slažu li se obitelji sa zdravstvenim odgojem kakav je najavljen.

U tim letcima roditelje i vjernike se poziva da u školama izraze svoje neslaganje i da traže mogućnost izbora programa u skladu sa svojim životnim vrijednostima.

23.12.2012. 14:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh