« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
MA DA?

Milanović: Ovo što radi Crkva je ružno!

Unatoč činjenici da mu je Biblija u ustima svako malo, Zoki je dobio po nosu s Kaptola pa se malo buni

Iznenađen i uvređen :)
Iznenađen i uvređen :) (Arhiva)
Više o

Zoran Milanović

,

Josip Bozanić

,

Kaptol

,

dnevnik

,

zdravstveni odgoj

Zoran Milanović neugodno je iznenađen reakcijom Kaptola na zdravstveni odgoj, a očito ga je dotukla neprincipijelna koalicija Todorić-Bozanić, kao da nikad nije pogledao niti jednog Kuma.

Stoga je u večerašnjem Dnevniku Plus tužno izjavio:

"Mi jesmo Vlada drugačija po svjetonazoru od onog koji je tipični svjetonazor crkve. No ovo me čudi jer ovo nije svjetonazorsko pitanje, ovo je higijensko pitanje. Ovo što se radi u zdravstvenom kurikulumu je dobro i korisno za djecu. Ono što stoji u letku nije istina. To su izvađene rečenice iz niza knjiga preporučenih pedagozima koji su dovoljno pametni da znaju što se može reći djeci te dobi. Ovo što se radi je ružno."

Letci kojima se zasipa narod koji, prema najnovijim istraživanjima, ne voli premijera previše mogli bi izazvati puno veću paniku u Banskim dvorima od rušenja kreditnog rejtinga.

Onaj koji likuje u ovoj situaciji je sigurno Uzvišeni Najdraži Drug Milan Bandić, jer je on na Kaptolu uvijek dobrodošao kao veseli donator tuđeg novca, pa bi se na lokalnim izborima u zagrebačkim crkvama mogla lako povesti jača kampanja za reizbor barbara iz Pogane Vlake. Jao nama ...

23.12.2012. 22:09:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh