« Kultura
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
DOĐITE

Književna tribina i kviz u Vintage Ljetnom vrtu 5. lipnja

ZNAK vam garantira zabavu, dobro osmišljena pitanja, laku i opuštenu interakciju te naravno nagradni fond za najbolje.

Sjajna večer u Vintage ljetnom vrtu
Sjajna večer u Vintage ljetnom vrtu (Vintage Industrial)
Više o

kviz

,

Vintage ljetni vrt

,

književna tribina

Predvečer i večer u utorak, 5. lipnja provedite u Savskoj 160 u najljepšem vrtu u Zagrebu opuštajući se.

Za one željne programo nudim poeziju i nakon toga kviz znanja, ali ukoliko želite samo miran kutak, naš prostrani vrt vas može primiti i smjestiti na lokacije s kojih ne morate sudjelovati ni u čemu. Sve je na vama!

FB EVENT

Književna tribina Učitavanje (ex Poezija u Kavezu), namijenjena mladim i neafirmiranim pjesnicima i prozaicima, nakon godinu dana vraća se u Vintage ljetni vrt. Svoju poeziju i sebe osobno 5. lipnja s početkom u 18:00 predstavit će nam Inga Đuđik i Bruno Vučković. Razgovor i čitanje moderirat će Martin Majcenović. Događaj je besplatan.

Inga Đuđik rođena je 1996. godine u Đakovu. Treća je godina komparativne književnosti na Filozofskom fakultetu. Aktivno piše i objavljuje tekstove četiri godine. Počela je kao novinarka portala Zher.hr gdje je neko vrijeme uređivala književnu rubriku, a posljednje tri godine radi kao novinarka za portal Srednja.hr. Što se tiče pokušaja umjetničkih tekstova, trenutno je neobjavljena, pa joj tekstovi skupljaju virtualnu prašinu u memoriji laptopa.

Bruno Vučković rođen je 1997 godine. Dobitnik je nagrade Goranovog proljeća na srednjoškolskoj razini 2015. godine. Studira na Učiteljskom fakultetu u Petrinji. Književne tekstove objavio je u Zarezu, Poeziji i na portalu Kritična masa.

FB EVENT 

Ljeto nam se vratilo, a Vintage Garden je otvorio svoja vrata 
i raspustio krošnje! Spremite se za novu epizodu ZNAKA - kviza znanja u Ljetnom vrtu Savske 160!

ZNAK vam garantira zabavu, dobro osmišljena pitanja, laku i opuštenu interakciju te naravno nagradni fond za najbolje. Ukoliko se želiš priključiti, dovoljno je da skupiš ekipu, dođeš max pola sata ranije i prijaviše se kod moderatorice.

Dakle, vidimo se u utorak 5. lipnja u zelenoj oazi Savske 160. 

04.06.2018. 17:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh