« Knjiga
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
'Uncommon Type'

Knjiga glumca Toma Hanksa najavljena za jesen

Oskarovac ove godine namjerava objaviti svoju debitantsku knjigu kratkih priča.

Tom Hanks/Wikipedia
Tom Hanks/Wikipedia (Arhiva)
Više o

Tom Hanks

,

knjiga

,

Uncommon Type

Poznati hollywoodski glumac uskoro će objaviti knjigu kratkih priča pod naslovom 'Uncommon Type'. Zbirka priča bit će objavljena na festivalu Southbank Centre's London Literature Festival u listopadu 2017., koji će Tom Hanks otvoriti čitanjem jedne od njih.

Svaka od priča obradit će temu jednog od ljudskih problema. Tako The Independent spominje muškarca koji bježi iz građanskog rata u New York, ženu koja se mora prilagoditi novom životu nakon razvoda, glumca koji trpi pod okrutnim napadima medija te ekscentričnog milijardera i njegovu tajnicu.

"Oduševljen sam što imam priliku svoju prvu zbirku priča predstaviti na London Literature Festivalu", kaže Hanks, "i veselim se čitanju isječka iz priča za publiku u Royal Festival Hallu. Velika je privilegija biti dijelom festivala koji uključuje tako velika literarna imena i još u Londonu, gradu koji me inspirira bogatom književnom prošlošću."

Festival se održava od 13.listopada do 1.studenog, a prisustvovat će mu autori poput Tracy Chevalier, Claudie Rankine, Philipa Pullmana i Davida Mitchella.

Piše: Andrea Holi
27.07.2017. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh