« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
FANOVI RAZOČARANI

Knjiga fotografija Jimmyja Pagea za "paprenih" 3950 kuna

Slavni gitarist legendarnih Led Zepelina, objavit će krajem rujna luksuzno opremljenu knjigu fotografija koje prate njegovu glazbenu karijeru, po cijeni od 445 funta (3950 kuna)

Jimmy Page
Jimmy Page (Getty Images)
Više o

Led Zeppelin

,

unutrašnjost automobila

,

tekuća tastatura

Knjiga naslova "Jimmy Page by Jimmy Page" sadrži 700 fotografija na 500 stranica. Pageu je trebala godina dana da ih izabere. Fotografije su uglavnom iz privatne zbirke i dosad nisu viđene u javnosti. Ispod svake od njih nalazi se i Pageovo tumačenje.

Knjiga će biti objavljena u svega 2500 primjeraka, uvezena u kožu i ukrašena zlatom. Bit će upakirana u svileni omot. Svaki primjerak Page je osobno potpisao.

No, Pageovi fanovi su s velikom ljutnjom reagirali na cijenu. "Ova cijena je daleko od one koju mi, smrtnici, koji smo mu pomagali i podržavali kad nije bio tako 'potkožen' možemo platiti", napisao je jedan fan u komentaru britanskom Telegraphu. Drugi je dodao: "Za tu cijenu hoću da mi Page osobno dostavi knjigu i pročita".

U razgovoru za New York Times slavni gitarist je izjavio kako mu je stalo do visoke kvalitete knjige. Dodao je da su mu nekoliko puta predlagali da napiše autobiografiju, ali je odbio. "Mislim da je to najmanje zanimljiv način za pisanje knjige. Ovo je puno interesantnije - fotografska autobiografija.. karijera u slikama", rekao je. (hina/metro-portal)

11.09.2010. 10:45:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh