« Knjiga
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca
5. 6. 2009.

Knjiga dana: Swami Saradananda : Čakre

Ojačajte vlastita središta energije, kreativnosti, koncentracije, ljubavi, komunikacije, mudrosti i duhovnosti

Fotografija vijesti
Više o

knjiga dana

,

Swami Saradananda

,

čakre

,

čakre središta energije

U indijskoj filozofiji čakre predstavljaju sedam središta suptilne energije koja se protežu od baze kralježnice do tjemena. Svako od tih sedam središta spremište je vitalne energije, koja se naziva pranom i protječe kroz cijelo tijelo. Ako energija u bilo kojem od tih središta postane blokirana, narušava se i tjelesno i emocionalno zdravlje.

Swami Saradananda, koja inače poučava meditaciju i jogu u centrima diljem svijeta te vodi hodočašća u Indiju, u svojoj knjizi nudi ono što trebate znati da biste mogli ponovno ojačati svoje čakre, omogućavajući vam da postignete i sačuvate optimalno zdravlje i ravnotežu, ali i da uživate u plodovima svojega truda kao što su sposobnost da se usredotočite i otvorite prema novim idejama.

Ovaj ilustrirani vodič za uravnoteženje i zdravlje daje praktične savjete kako postići jasnoću uma, samopouzdanje, iznimne komunikacijske vještine i dublji osjećaj unutarnjeg mira meditacijom i vizualizacijom.

Ispunjena vježbama za postizanje transformacije, ilustracijama punim simbolike i fotografijama s uputama za izvođenje vježbi, "Čakre..." su nužna pomoć za postizanje ravnoteže i blagostanja.

Prevela: Aleksandra Barlović

Izdavač: Planetopija

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: izabrao Nenad Bartolčić
05.03.2009. 11:47:39
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    katarina
    29.10.2009. 19:24
    Swami Saradananda : Čakre * gde mogu kupiti knjigu????

    pošaljite mi na ostojic.katarina@gmail.com

    Hvala :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh