« Knjiga
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca
2. 3. 2009.

Knjiga dana: Phil Lenahan: Upravljanje novcem za katolike

Sedam koraka do financijske slobode

Fotografija vijesti
Više o

knjiga dana

,

Phil Lenahan

Iako nismo sigurni da je baš vjersko opredjeljenje ključ za sve, pa tako i za upravljanje financijama, "Upravljanje novcem za katolike" slijedi upravo tu ideju: riječ je o praktičnom priručniku koji poučava neophodnim alatima za upravljanje financijama, izradu kućnoga proračuna, štednju i investiranje.

Financijski stručnjak Phil Lenahan u knjigu je utkao osobni vjerski stav i dugogodišnje iskustvo financijskoga savjetovanja, ponudivši konkretne korake za učinkovitije upravljanje novcem i dostizanje financijske slobode.

U knjizi je moguće otkriti ne samo kako izići iz duga, nego kako mudro i promišljeno postaviti ekonomske prioritete te postići financijske ciljeve koji odražavaju vjerski svjetonazor.

Knjiga Phila Lenahana specifična je i po pristupu i po sadržaju upravo stoga što progovara o upravljanju financijama iz duhovne perspektive, na način da donosi brojne informacije o financijama i o upravljanju njima, ali i alate za samoprocjenjivanje vlastitog odnosa prema novcu, životnim prioritetima i sl., što ima itekako veliku ulogu u korištenju novcem.

Prevela: Dubravka Rojc

Izdavač: Verbum

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: izabrao Nenad Bartolčić
02.03.2009. 04:33:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh