« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
6. 4. 2011.

Knjiga dana - Alejandro Junger: Clean

Program za detoksikaciju organizma

Fotografija vijesti
Više o

moderna vremena info

,

detoksikacija

,

clean

,

Alejandro Junger

Alergije, probavne tegobe, depresije, visoki tlak, lupanje srca, hormonalni poremećaji, nekoliko kilograma viška, slab imunitet i promjenjiva raspoloženja... sve su to simptomi koji ukazuju da je tijelo zatrovano toksinima iz hrane, kozmetike, odjeće, lijekova i okoliša. Tu je i izloženost suvremenim uređajima, bujici informacija, neprestana dostupnost, stres, naporan posao i premalo sna.

Moderna medicina i dalje ne vidi povezanost toksičnosti i bolesti. Liječnici radije čekaju da dođe do "kraha" u obliku akutnog problema koji treba hitno rješavati i tada očajnički pozivaju u pomoć velike zvjerke: (jake lijekove i operacije) da spase situaciju. To medicinsko topništvo samo dodatno povećava opterećenost otrovima; umjesto da rješava problem u korijenu, liječenje rezultira samo još većim toksičnim otpadom koje tijelo mora eliminirati.

Program Clean otkriva povezanosti koje - poput one dobro poznate kutije koju se niste sjetili otvoriti nego ste godinama sjedili na njoj - većina društva i medicinske znanosti zanemaruje. Objašnjava kako se npr. nadraženost crijeva uzrokovana prehrambenim i okolišnim otrovima može manifestirati kao niz simptoma - sezonske alergije, kožni osipi, depresija ili jednostavno gubitak životnog entuzijazma - za koje možda nikad ne biste pomislili da su povezani s otrovima.

Program Clean pomaže u snalaženju među stotinama različitih programa čišćenja i detoksikacije koji su preplavili tržište i tumači znanstvene činjenice koje ih međusobno povezuju. Detaljno objašnjava što su otrovi, gdje se nalaze, kako smo im izloženi te kako utječu na vaš život i zdravlje. Ovo je početnica s uputama kako preživjeti i dobro napredovati u toksičnom svijetu.

 

Prevela Suzana Keleković

Izdavač: Planetopija

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
06.04.2011. 10:12:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh