« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
nove teorije

Knezoviću podmetnuto ubojstvo navijača Sarajeva?

Prema izjavama svjedoka osumnjičeni za ubojstvo nije imao pištolj niti se nalazio dovoljno blizu Vedranu Puljiću

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix)
Više o

huligani široki brijeg

,

Vedran Puljić

,

ubojstvo navijača Sarajeva

,

horde zla

,

Oliver Knezović

Oliver Knezović osumnjičen za ubojstvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića navodno nije pravi počinitelj, nego mu policija uz blagoslov politike pokušava podmetnuti zločin.

Mediji u BiH navode da je sasvim moguće da je optužen nevin čovjek, a svoje nove teorije temelje na izjavama očevidaca i članova Knezovićeve obitelji.

Svjedoci tvrde da je Publjić ubijen metkom iz pištolja dok je Knezović kod sebe imao "samo" automatsku pušku. Pored toga bio je i previše udaljen od mjesta na kojem je Puljić ubijen.

Knezović je navodno iz puške pucao u zrak kako bi zastrašio sarajevske huligane i zaustavio divljanje nakon što je ozljeđen Željko Zadro.

Također, upitno je i priznanje ubojstva o kojem su izvijestili iz policije, a da o tome nema ni audio ni video dokaza kao ni pisanog iskaza.

Predsjednik NK Široki Brijeg Zlatan Mijo Jelić rekao je za HTV u emisiji Otvoreno da je neophodno ustanoviti tko je počinio ubojstvo Puljića. Kako je on to izjavio nakon navodnog Knezovićevog priznanja, mediji u BiH pitaju se da li je on imao saznanja o tome da se Knezoviću zapravo samo podmeće zločin.

Na sjednici Općinskoj vijeća Širokog brijega jučer je usvojena Deklaracija o osudi nedjeljnog nasilja u kojoj se, između ostalog, navodi:

"Svako zlo ima svoju razvojnu spiralu i - ako se na vrijeme ne zaustavi - neizbježno završava tragično. Sarajevske Horde zla, u doslovnom smislu, zaogrnute u takozvane patriotske boje i navijačke skupine, krenule su u pokoravanje "neprijateljskih" krajeva."

08.10.2009. 12:07:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh