« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
smijeh i suze

Klinci obilježili drugi Supertalent

POGLEDAJTE VIDEO - Novo izdanje showa Supertalent rasplakalo je Ninu Badrić i otrkilo hrvatsku Lizu Minnelli

Dora Pleško
Dora Pleško (YouTube)
Više o

Luna

,

Supertalent

,

Supertalent NovaTV

,

Moulin Rouge na šoltanski

,

Redikuli

,

obitelj Asanović iz Zagore

,

Barbara Bačić

,

Petra Mamić

,

Toni Rinkovec

,

plesna skupina "Cheaters"

,

Marijana Marincel

,

Top Dancer

,

Šokci za 5

,

Mateo Ravlija

,

Duo štikla

,

Polantana

,

Marko Lončar

,

Dora Pleško

,

favorit Supertalenta

Moulin Rouge na šoltanski način, u izvedbi satirične skupine "Redikuli", najviše je nasmijao publiku i žiri drugog izdanja Supertalenta.

Nastup golišavih sredovječnih žena u raznobojnom perju i starijih pomalo debelih muškaraca u tangama uzrokovao je kolektivni smijeh do suza i dobio trostruko "da" za prolazak u sljedeći krug.

Zapaženije nastupe u Splitu imala je obitelj Asanović iz Zagore koja je žiriju došla pjevati ojkalice, 13-godišnja balerina Barbara Bačić i plesačica Petra Mamić, dok je 24-godišnji Toni Rinkovec pokazao zavidno umijeće plesanja breakdancea.

Riječki dio showa obilježile su plesne skupine - trbušne plesačice "Luna" iz Poreča te plesne skupine "Cheaters", "Divinas" i "Honey", koje su svojim plesnim akrobacijama ravnodušnim ostavile jedino Merlića.

Posebnu pozornost izazvala je i domaćica, pastirica i profesionalna šišačica ovaca, 49-godišnja Marijana Marincel. Gospođa je žiriju obećala janjetinu, ali pjevanjem sa svojim tamburašima ipak nije oduševila.

Među osječkim talentima su se našli tinejdžeri Ana i Davor - "Top Dancer", koji plešu akrobatski rock&roll, tamburaški sastav "Šokci za 5" kojeg čine četiri brata i jedna sestra starosti od šest do 13 godina.

Talent od 66 godina, koji je s prijateljem demonstrirao ples na zidarskim ljestvama, dobio je od nasmijanog Merlića samo kratki komentar: "Teška glupost".

Dirljiva izvedba 13-godišnjeg Matea Ravlije rasplakala je Ninu Badrić. Mateo je zasvirao na violini "You Raise Me Up", a publika je ustala i zapjevala zajedno s njim.

Nina se pokušala izvući da su joj suze potekle zbog ambrozije, ali je na kraju priznala da Mateo ima "ono nešto".

"Duo štikla" koji je ime dobio po tomo što su izvođačice uvijek u štiklama, isprva nije oduševio. Međutim, drugi dio nastupa u kojem je jedna od članica dua pokazala nevjerojatno pjevačko umijeće, osigurao im je plasman u drugi krug natjecanja.

Parodiju Severinine "Štikle" izvela je skupina Polantana iz Kaštel Kambelovca koja je poručila "mi smo Superantitalenti" i dobila standardno "ne" od Merlića i prolaznu ocjenu od preostalih članova žirija.

Još jedan tinejdžer, 15-godišnji Marko Lončar, uspio je na sebe skrenuti pozornost gledatelja drugog izdanja showa. Marko je imitacijama zvukova sirene, konja u galopu i motorne pile zaslužio pohvale Nine, Enisa i Merilća.

Izvedbom "Cabareta" Lize Minnelli, svestrana Splićanka Dora Pleško, koja pjeva, pleše, glumi i svira klavir, pobrinula se za do sada najupečatljiviji nastup Supertalenta.

U dobi od samo deset godina, Dora je otvorila čak i suzdržano srce Dubravka Merlića koji je sav sretan izjavio: "Mislim da smo dobili potencijalnog pobjednika ovog ciklusa".

Enis je dodao: "Ti nisi više dijete. Biraj menadžere. Pamet u glavu. I molim te, jednom kad budeš poznata, osiguraj nam neka tri mjesta da te možemo slušati."

03.10.2009. 10:25:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh