« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
JAVITE SE

Klikom do sezonskog ili stalnog posla

Počeo je online Sajam poslova u turizmi i sezoni - Sezonac.hr, u organizaciji vodećeg portala za zapošljavanje MojPosao

Sezonac.hr
Sezonac.hr (Moj Posao)
Više o

sezonski posao

,

stalni posao

,

sezonac.hr

Dok poput većine drugih koji u prvim danima siječnja pristupaju sustavnom čišćenju svojih domova od 'tragova' blagdanskih druženja vodimo nemilosrdnu bitku s usisavačem koji odbija poslušnost ili nagomilanim posuđem u sudoperu, prije ili kasnije postat ćemo svjesni promjene koja se dogodila pri samom vrhu naših kalendara. 'Jedinicu' je, naime, gotovo neprimjetno zamijenila 'dvojka' zbog čega iste sekunde krećemo razmišljati što nam je činiti kako bismo godinu pred nama učinili najboljom dosad. Ili barem malčice uspješnijom od one s kojom smo se netom pozdravili.

Između ostalog, savršen je to trenutak za promišljanje o pitanjima vezanim uz našu karijeru.

Primjerice, o pitanjima poput 'Gdje ću odraditi nadolazeću sezonu?'  ili 'Koji poslodavci već u siječnju tragaju za kvalitetnim zaposlenicima?'.

Odgovore na ova pitanja ponovno će ponuditi Sezonac.hr, virtualni Sajam poslova u turizmu i sezoni u organizaciji MojPosao koji će se održati od 26. siječnja do 4. veljače!

Kao i svake godine dosad, a ovo je šesto izdanje sajma, na Sezoncu te očekuju brojne tvrtke koje će putem svojih štandova prezentirati ponudu sezonskih poslova kao i benefite koje nude svojim zaposlenicima. 

Budi proaktivan/a - predbilježi se

Kako bi sajam dočekao/la spreman/na već danas kreni pripremati svoj životopis i prateće motivacijsko pismo.

Također, upiši svoju e-mail adresu u kontakt formu (koja se nalazi ispod članka) te ćeš dobiti više informacija o virtualnom sajmu poslova kao i naš e-mail s informacijom da je sajam krenuo. 

Na ovaj način nećeš propustiti idealnu priliku da se predstaviš poslodavcima i proaktivno izraziš svoj interes za rad u tvrtkama koje su ti zanimljive.

Osiguraj svoje mjesto među brojnim kandidatima koji su savršenu poslovnu priliku pronašli upravo na Sezoncu!

26.01.2022. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh