« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
NOVOSTI

Kingston predstavlja NVMe SSD za mješovitu uporabu u data centrima

Poduzetnička klasa U.2 NVMe PCIe SSD Gen 3.0 x4 sa zaštitom od gubitka napajanja pPruža postojan I/O i predvidljivo nisku latenciju

Malen, ali moćan
Malen, ali moćan (Kingston)
Više o

Kingston

,

SSD

 Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, objavila je danas dostupnost DC1000M, novog U.2 data centra NVMe PCIe SSD. 

DC1000M se pridružuje nedavno objavljenim DC1000B NVMe boot disku, VMware ReadyTM DC500 serije SATA SSD-ova i DC450R kako bi na tržištu stvorio najcjelovitiji asortiman vrhunskih rješenja za pohranu podataka poslovne klase.           

"Kritične usluge i aplikacije utemeljene na oblaku ne ovise samo o munjevitom IOPS-u i širini opsega, već i o dosljednosti i predvidljivosti servisiranih podataka", rekao je Tony Hollingsbee, SSD poslovni menadžer u Kingston EMEA. "DC1000M osigurava stabilnost i nisku latenciju rastućeg podatkovnog centra, istovremeno jačajući radna opterećenja koja zahtijevaju istrajnost pisanja jednog diska dnevno (1 DWPD)."

DC1000M je pristupačan i moćan NVMe disk za podatkovne centre. Kupci koji se žele prebaciti s SATA / SAS SSD-ova na NVMe uživat će u sličnostima u implementaciji, ali s mnogo većim brzinama podataka i nižim latencijama. Disk karakterizira veliki kapacitet pohrane i najbolje poslovne performanse u klasi. DC1000M nudi Gen 3.0 x4 NVMe PCIe sučelje visokih performansi koje omogućuje visok protok podataka i nisku latenciju na standardiziranim platformama, pružajući do 540K IOPS performansi izravnog čitanja i protok podataka preko 3 GB/s. DC1000M je izgrađen na strogim QoS zahtjevima kako bi se osigurale predvidive izravne IO performanse kao i predvidive latencije u širokom rasponu radnog opterećenja poslužitelja.

Široko prihvaćeni U.2 (2,5″) format savršeno funkcionira s poslužiteljima i spremištem najnovije generacije koristeći PCIe i U.2 matične ploče. Njegovo uključivanje komponenti tijekom rada čini da upotrebljivost PCIe za pohranu postane stvar prošlosti. Uz to, disk uključuje značajke poslovne klase, poput zaštite puta podataka od početka do kraja, zaštite od gubitka napajanja (PLP) i telemetrijskog nadzora radi veće pouzdanosti podatkovnog centra. DC1000M dostupan je u kapacitetima1 7 od 960 GB, 1.92TB, 3.84TB i 7.68TB, a podržan je ograničenim petogodišnjim jamstvom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću. Za više informacija posjetiti kingston.com.


04.03.2020. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh