« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
CES

Kingston predstavio novi asortiman NVMe SSD uređaja

Iako je ove godine usvojen novi format, Kingston će svoje vodeće SSD diskove staviti u prvi plan, kako bi ih gledatelji mogli iskusiti virtualno

Svega ima...
Svega ima... (Kingston)
Više o

Kingston

,

CES

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, danas je najavio plan za lanmsiranje NVMe SSD uređaja na digitalnom CES® 2021.

Iako je ove godine usvojen novi format, Kingston će svoje vodeće SSD diskove staviti u prvi plan, kako bi ih gledatelji mogli iskusiti virtualno.

Kingston je spreman da i ove godine održi svoju lidersku poziciju na SSD tržištu, s novim U.2 NVMe diskovima namijenjenim kupcima i data centrima. Nova ponuda uključuje i prve PCIe NVMe Gen 4.0 SSD uređaje, kao i eksterni USB 3.2 SSD:

  • Ghost Tree: Naš predstojeći Gen 4.0 disk visokih performansi savršen je za kreatore sadržaja i napredne korisnike. Pod kodnim nazivom „Ghost Tree", Kingston cilja brzine od 7000MB/s za čitanje i pisanje, dovodeći do krajnjih granica PCIe Gen 4.0 x4 8-channel tehnologiju u rasponu od 1TB-4TB.

  • NV Serija: Najnoviji Gen 3.0 x4 SSD je idealan disk početne razine za korisnike koji po prvi put koriste NVMe diskove, s kapacitetima do 2TB.

  • XS2000: Potpuno novi Kingstonov eksterni USB 3.2 Gen 2 x2 disk kapaciteta od 500 GB do 2 TB, savršen je kao dodatni skladišni prostor za fotografije, video zapise i druge podatke. Sučelje USB Type-C®1 omogućava super-brzi prijenos podataka do 2000MB/s.

  • DC1500M: Data Center 1500M je nadogradnja u odnosu na DC1000M koja dodaje multi-namespaces podršku. U.2 NVMe SSD je dizajniran da podrži širok spektar radnih opterećenja, uključujući cloud computing, web hosting i virtualne infrastrukture.

 

„Sada kada se CES prebacuje online, imamo bolju priliku za povezivanje s novim i postojećim tehnološkim zajednicama širom svijeta", rekao je Tony Hollingsbee, SSD poslovni menadžer, Kingston EMEA. „CES je najbolje vrijeme za priopćiti što to sve novo stiže iz Kingstona i veoma smo uzbuđeni što smo ove godine lansirali svoje prve Gen 4.0 NVMe SSD uređaje, kao i eksterni drive. Kada je NVMe u pitanju, imat ćemo pokrivene sve segmente kupaca, od standardnih potrošača do data centara."

14.01.2021. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh