« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
NAJAVE

Kingston najavljuje novosti

Kingston najavljuje XTS-AES enkriptirani USB disk s automatskom USBtoCloud sigurnosnom pohranom podataka

Stalno unaprjeđuju ponudu
Stalno unaprjeđuju ponudu (Kingston)
Više o

Kingston

,

XTS-AES

,

USBtoCloud

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica koja se bavi flash memorijom tvrtke Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, danas je najavila izlazak USB flash diska IronKeyTM Locker+ 50 (LP50) koji putem AES hardverske enkripcije u XTS načinu rada pruža sigurnost potrošačima za zaštitu od BadUSB-a s digitalno potpisanim firmverom i Brute Force napada.

Kingston IronKey Locker+ 50 nudi višestruke lozinke, administratorske i korisničke, opciju s složenim načinom rada ili putem pristupnog izraza. Složeni način rada dopušta lozinke od 6-16 znakova koristeći 3 od 4 skupa znakova, dok novi način putem pristupnog izaraza omogućuje numerički PIN, rečenicu ili čak popis riječi od 10 do 64 znaka; zajedno s podrškom za međunarodne znakove. Kako bi se smanjili neuspjeli pokušaji prijave tijekom unosa lozinke, simbol "oko" može se omogućiti kako bi otkrili što je upisano. U slučaju da se korisnička zaporka zaboravi; administratorska zaporka može se koristiti za pristup podacima na disku ili poništavanje korisničke lozinke.

LP50 je praktično dizajniran sa svojim malim metalnim kućištem i ugrađenom omčom za ključeve, zajedno s opcionalnom značajkom USBtoCloud (od ClevX-a®), korisnici mogu nositi i pristupiti svojim podacima bilo gdje. LP50 je lako podesiv za svakoga, bilo da koristite Google DriveTM, OneDrive (Microsoft®), Amazon Cloud Drive, DropboxTM ili Box za osobnu pohranu u oblaku. Pored toga, sav potreban softver i sigurnost su već na disku tako da nije potrebna instalacija aplikacije, a softver radi i na Windows® i macOS® tako da korisnici mogu raditi na više sustava.

"Uzbuđeni smo što možemo ponuditi još jedno sjajno rješenje za one koji žele pohraniti svoje osjetljive osobne ili poslovne podatke uz naš IronKey Locker+ 50", rekao je Oscar Escayola Kaloudis, EMEA Flash Business Manager, Kingston. "LP50 sadrži našu najtraženiju značajku, dvostruke lozinke, zajedno s novim načinom rada putem pristupne lozinke koja će omogućiti korisnicima da odaberu lozinku koju je lakše zapamtiti."

Kingston IronKey Locker+ 50 dostupan je u kapacitetima od 16 GB - 128 GB i podržan je ograničenim petogodišnjim jamstvom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

Za više informacija posjetite kingston.com.


06.07.2022. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh