« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina
Smart&Cool

KIDSGear! dječja tehnika prvi put u Hrvatskoj!

Upoznajte KIDSGear!, licencirane i provjerene dječje gadgete u ruhu omiljenih crtanih junaka

KidsGear u Hrvatskoj!
KidsGear u Hrvatskoj! (Tehnocentar)
Više o

Tehnocentar

,

KidsGear

Zahvaljujući Tehnocentru prvi puta u Hrvatskoj svoje mališane možete obradovati odabranim tehničkim proizvodima u ruhu omiljenih crtanih junaka. Svi KidsGear uređaji zabavni su i edukativni te potpuno sigurni za dječje korištenje.

Tehnocentar je predstavio KIDSGear! krajem 2014. godine kvalitetnim KidsGear dječjim tablet uređajem koji je u kratkom roku planuo s polica trgovina. Kupci su nam zahvalno javljali da dotad u Hrvatskoj nisu mogli pronaći zabavan i edukativan multimedijalni uređaj potpuno siguran za dječje korištenje. Ponukani mnogobrojnim upitima osmislili smo KIDSGear!, kolekciju tehničkih uređaja za djecu pod plaštem omiljenih crtanih junaka.
u nedostatku

Tako vaša princeza može postati zvijezda rođendanskih zabava pjevajući na radio karaokama brendiranim animiranim hitom Snježno kraljevstvo (Frozen) ili sama stvarati glazbu zabavljajući se na Hello Kitty DJ mikseti. Vaši mališani mogu slušati omiljene pjesme na slušalicama potpuno sigurnima za dječji sluh u bojama Snježnog kraljevstva, Hello Kitty, My Little Pony, Tomice i prijatelja (Thomas&Friends) i Ninja kornjača (Teenage Mutant Ninja Turtles).

Za dovoljno akcije i rekreacije na otvorenome, koja je nužna za psihofizički razvoj svakog djeteta tu su avanturistički kompleti Tomica i prijatelji i Avioni (Planes) kao i vodootporni foto aparat Spužvabob skockani (Spongebob Squarepants) te Auti (Cars) digitalna kamera.

KidsGear proizvode možete pronaći u prodajnim centrima Tisak Media, KTC, Kućici na drvetu, Elipso, Spar i Metro.

Kompletnu KIDSGear kolekciju smart&cool dječje tehnike razgledajte na novim stranicama Tehnocentra, ekskluzivnog uvoznika za Hrvatsku.

KIDSGear pratite i na Facebooku  i pridružite nam se u nagradnom natječaju koji počinje uskoro! 

12.06.2015. 17:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh