« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

Kevlar Bikini se pridružuje popisu izvođača Magic Boxa

Novo ime na popisu izvođača su Kevlar Bikini zagrebački hardcore punk trio koji iza sebe ima četiri albuma

Sprema se dobar koncert
Sprema se dobar koncert (Arhiva)
Više o

Kevlar Bikini

,

Magic Box

Ovu subotu, 14. studenog, skoro pravo koncertno iskustvo iz HUB-a 385 donosi Magic Box, točnije 3. izdanje online koncerta u organizaciji Radija 808 i Pozitivnog ritma.

Na pozornicu Magic Boxa penju se Detour, premijerno u sastavu s dvije nove pjevačice, girlpower trojka Sara Renar i Playground Hustle koje će nakon odvojenih nastupa izvesti prvu suradnju - pjesmu "Kapital".

Band Lili Gee koji su nedavno potpisali za Croatia Records, Plazmatick, producent koji je na sceni već 20 godina s friško objavljenim albumom, a novo ime na popisu izvođača su Kevlar Bikini zagrebački hardcore punk trio koji iza sebe ima četiri albuma.

Koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice.

Kako bi ostvarili skoro pa pravo koncertno iskustvo Magic Box online koncert #3 će omogućti publici da se u koncert uključi direktno putem Zoom aplikacije i time ostvari direktnu interakciju s izvođačima.

Svi koji žele "sjediti u prvom redu" na koncertu trebaju poslati email s naznakom Online koncert #3, na pr@pozitivanritam.hr i u tekstu maila imena izvođača ili više njih koje žele gledati, te imati instaliranu Zoom aplikaciju. Uz sami koncert, Zoom publici će biti omogućeno i gledanje tonske probe.

10.11.2020. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh