« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
pretedent na prijestolje

Kerum u pohodu na Banske dvore

Splitskom gradonačelniku porasla su krila nakon odlaska Sanadera i osniva stranku

(CROPIX)
Više o

Željko Kerum

,

Hrvatska građanska stranka

,

Kerum premijer

Sinoć se partijalo u Splitu, a Željko Kerum je odlazak Sanadera proslavio pivom i najavom osnivanja Hrvatske građanske stranke, koju očito vidi kao instrument dolaska u Banske dvore. Vlast je slatka, pokazalo se to i u slučaju poduzetnika Keruma, koji je nemalo iznenađen Sanaderovom gestom odmah reagirao.

Očito pretpostavljajući da su izvanredni izbori na vratima i da Jadranka Kosor nema ni najmanje šanse ostati premijerka više od par mjeseci, Kerum je ohrabren situacijom u Splitu i Županiji krenuo dalje prema vrhu.

Tvrdeći da je osnivanje stranke planirao još nakon izbora, čim je vidio koliku podršku ima, oslonjen na kolege po krupnom kapitalu i uz sigurnu podršku Bandića, koji bi s njim postizao još bolje dogovore nego sa Sanaderom, Kerum je najavio tiskovnu konferenciju na kojoj će objaviti osnivanje stranke i predstaviti njen program.

02.07.2009. 07:54:34
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Domagoj
    02.07.2009. 15:42
    ovo bi stvarno bilo predobro, ajde željko, kad je bal nek je maskenbal, hoćemo ibizu, najdivljiji rodijački kapitalizam, farsu totalnu! :D
  2. avatar
    dancica
    28.07.2009. 11:21
    ma ako može Schwarzi može i Žac. Jesi gledao Domagoj onaj film - kako ono..... - 'Gore ne može'. Taj će strpat sebi u džep, al bude i Splitu.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh