« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
TEORIJE ZAVJERE

Kennedyjevo ubojstvo organizirao je njegov potpredsjednik Lyndon Johnson?

Teorija koju je u filmu JFK zastupao i Oliver Stone ovoga je puta dobila potvrdu iz usta republikanskog stratega

JFK je stao na žulj krivim ljudima
JFK je stao na žulj krivim ljudima (Arhiva)
Više o

atentat

,

teorije zavjere

,

John F. Kennedy

,

JFK

,

Lyndon B. Johnson

John F. Kennedy ne može se tek tako izbrisati iz američke povijesti i srca običnih ljudi koji i dan danas, pedeset godina nakon ubojstva najomiljenijeg predsjednika i dalje ne znaju pravu istinu.

Warrenova komisija se, prema mišljenju teoretičara zavjera i eminentnih stručnjaka, više trudila sakriti istinu nego je pokazati, tako da službena verzija s Lee Harvey Oswaldom kao solo igračem kojeg je poslije ubio Jack Ruby i dalje prkosi svima.

Republikanski strateg Roger Stone, Nixonov i Johnsonov čovjek, toliko predan da ima Nixona tetoviranog na leđima tvrdi da su i jedan i drugi američki predsjednik bili u kontaktu s Jackom Rubyjem daleko prije atentata na Kennedyja i da je Lyndon B. Johnson, potpredsjednik u doba JFK-a organizirao ubojstvo svog šefa.

Tu njegova priča staje, a nastavljaju teorije zavjere koje vjerojatno to i nisu - Kennedy je deset dana prije ubojstva potpisao predsjednički ukaz o osnivanju državnih Federalnih rezervi i to mu je presudilo. 

>> Kennedy je ubijen zbog izvanzemaljaca? <<

Ma koliko to sumanuto zvučalo, Federalne rezerve ili FED, američka inačica narodne banke stvarno jest u privatnim rukama od svog osnivanja, a jedina je zadužena za tiskanje novca i čuvanje zlatnih rezervi. Pa kad takvima staneš na put i kažeš da će ostati bez posla ... nije teško pogoditi što će ti se dogoditi. 

13.05.2013. 18:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh