« Spektakli
objavljeno prije 14 godina
THE OSBOURNES

Kelly Osbourne ovisna o vježbanju

Zvijezda reality showa voli ići u teretanu sa zaručnikom Lukeom Worrallom

KELLY OSBOURNE
KELLY OSBOURNE (Wikipedia)
Više o

kelly osbourne

,

teretana

Zvijezda reality tv emisije - koja je prošle godine smršavila više od 20kilograma, uvijek prati svog 20-godišnjeg zaručnika Lukea Worralla u teretanu, čak i ako se ne osjeća dobro, jer brine da se neće vidjeti razlika ako propusti koji trening.

Rekla je: „Volim ići u teretanu tri puta tjedno s Lukeom, čak i kada nisam dobro. Volim se preznojiti! Idemo u teretanu zajedno, ali ne vježbamo zajedno- ja vježbam sa svojim trenerom.

Radim na Power Plateu i kardio vježbe, a on radi na liniji pomoću utega. Mislim da dosežem taj ovisan stadij vježbanja, kada znam da ako radim samo sat vremena da ću osjetiti razliku. Ali ipak još nisam u stadiju da mogu vježbati 2 sata bez prekida!"

Ova 23-godišnja zvijezda također vjeruje da joj je nastup u američkoj tv emisiji „Ples sa zvijezdama" pomogao da presloži svoj način prehrane i sada je više svjesna onoga što je dobro za nju.

U kolumni za Closer magazin rekla je da je totalno promjenila način prehrane od nastupa u emisiji.

Kelly je prije izjavila kako joj Pilates najviše pomaže održati formu. Rekla je: „Pilates je super, moje držanje je sada puno bolje, a čak osjećam i mišiće na trbuhu- nevjerojatno!"

28.05.2010. 11:18:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh