« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
HMM

Kavom do dobre linije?

Prilično kontroverzna ideja o kavi kao napitku koji može zamijeniti obrok i pritom skidati kilograme ne sviđa se dobrom broju stručnjaka

Kava za skidanje kilograma?
Kava za skidanje kilograma? (DeviantArt)
Više o

kava

,

mršavljenje

,

kokosovo ulje

,

kava s maslacem

,

neprobojna dijeta

Kava u umjerenim količinama ima blagotvoran učinak na zdravlje, pokazao je cijeli niz istraživanja, no ima i onih kava koje nas pune šećerom i mastima u količinama koje nisu zdrave.

Tako su nutricionisti izračunali da ima kava koje se prodaju u lancima poput Starbucksa koje imaju i po 500-600 kalorija i zapravo nas debljaju, a jedan američki poduzetnik odigrao je na sličnu kartu i tvrdi da njegova kava - skida kilograme.

Radi se o dvostrukom espressu u kojem su i po jedna žlica maslaca i kokosova ulja, a to je dio dijete koja se zove "neprobojna dijeta"/Bullet-proof diet i trebala bi unošenjem puno masti i malo ugljikohidrata štititi od kroničnih bolesti i umora te skidati kilograme.

Ljubitelji ove kave piju je kao zamjenu za obrok, tvrdeći da se radi o savršenom doručku u šalici koji im daje gomilu energije, smanjuje tjelesne masti i izgara kalorije. Da ili ne? Isprobajte!

26.02.2015. 18:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh