« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

KATASTROFA - Halloween u zagrebačkoj Tvornici

Svaka zona ima odgovarajući soundtrack a čeka vas više od 7 DJ-a, live nastupi i razna druga iznenađenja - ugodna i malo manje ugodna

Katastrofa na Halloween u Tvornici
Katastrofa na Halloween u Tvornici (Tvornica kulture)
Više o

Tvornica kulture

,

ulaznice

,

katastrofa

,

R’n’B Confusion

,

Noć vještica

,

Halloween party

,

Sutra je Subota

Novouređena Tvornica Kulture u srijedu 31. listopada biti će domaćin najvećeg zagrebačkog Halloween partyja na temu Katastrofe u organizaciji dva zagrebačka klupska brenda RNB Confusion i Sutra je Subota

Pozivamo sve da se sakriju u novouređenu Tvornicu na jedinstveni Haloween tulum u Zagrebu. Prednost pri ulasku u sigurnu zonu unutar tvornice kulture imaju svi fanovi Sutra Je Subota i RNB Confusion-a, a svoj spas mogu potražiti u dvije različite zone - karantena i sigurna zona, a za one koji žele upravljati akcijom spavašanja mogu se pridružiti u VIP komandni centar unutar sigurne zone.

Svaka zona ima odgovarajući soundtrack a čeka vas više od 7 DJ-a, live nastupi i razna druga iznenađenja - ugodna i malo manje ugodna. Sigurnu zonu rasplesat će već potvrđena lista dj-a Zrna, Rea i Sinke Fresh, dok će u Karanteni nastupiti Egzotika Dj's, Pill Jackson i Oysha.

Sve tematski zamaskirane posjetitelje častimo na ulazu shotom Jagermeistera, pratite naše društvene mreže za detaljne upute kako da se primjereno pripremite za noć ultimativne katastrofe.

Spasi se dok možeš, jer upad na Halloween tulum Katastrofe za najbrže je 60kn, a svaki kontingent ulaznica je količinski ograničen. 

22.10.2018. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh