« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
NAJAVE

Karte u prodaji za Dva dana PipsChips & VideoClipsa

Cijena je 85 kuna u pretprodaji, a 100 na dan koncerta. Pretprodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial (Savska 160)

Požurite po ulaznice
Požurite po ulaznice (Vintage Industrial Bar)
Više o

ulaznice

,

koncerti

,

Pips Chips & Videoclips

,

Vintage Industrial Bar

Pipsi se vraćaju u Vintage Industrial i to na dva dana, u četvrtak 21. i petak 22. prosinca gdje će odraditi dupli božićni koncert.

Ovim koncertom i bend pomalo zatvara 2017. godinu u kojoj su slavili 25. godina postojanja. Upravo zbog te velike brojke, u svibnju ove godine, bend je objavio i spot za novi singl - K1

PC&VC su jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni. Iistovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizualno atraktivni - pravi su primjer modernog pop sastava.

21. te 22. prosinca u Savskoj 160 u blagdanskom ozračju, PipsChips & VideoClips predvođeni vječno karizmatičnim Dubravkom Ivanišem Riperom, odradit će dva koncertna dana te odsvirati presjek karijere koja je ove godine stala na 25 godina.

Cijena je 85 kuna u pretprodaji, a 100 na dan koncerta. Pretprodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial (Savska 160).

Broj karata je limitiran po danu stoga obavijestite svoju publiku da na vrijeme spreme svoju kartu u džep. 

09.11.2017. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh