« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
NAJAVE

Karen Elson prije Ryana Adamsa u Tvornici

Karen, Britanka trajno nastanjena u Nashvilleu, široj je javnosti najpoznatija kao bivša supruga Jack Whitea, koji joj je i producirao sjajan album prvijenac

Karen Elson zagrijava za Ryana Adamsa
Karen Elson zagrijava za Ryana Adamsa (LAA)
Više o

Karen Elson

,

Ryan Adams

,

Tvornica kulture

,

koncert

,

ulaznice

Karen Elson, britanski model i kantautorica, nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture 13. srpnja kao posebna gošća Ryan Adamsu i njegovom bandu.

Karen Elson - "The Ghost Who Walks"

Karen, Britanka trajno nastanjena u Nashvilleu, široj je javnosti najpoznatija kao bivša supruga Jack Whitea, koji joj je i producirao sjajan album prvijenac "The Ghost Who Walks" iz 2010. Nakon razvoda od Whitea Karen je dugo bila glazbeno neaktivna, da bi nedavno konačno objavila drugo studijsko izdanje "Double Roses". Na devet novih pjesama surađivala je s uglednim imenima kao što su Father John Misty, Pat Carney (The Black Keys) i Laura Marling, a produkciju albuma potpisuje mladi i talentirani Jonathan Wilson. Karen Elson ovo će biti prvi posjet Hrvatskoj, a Ryana Adamsa pratit će na kompletnoj europskoj turneji.

Karen Elson - "Call Your Name"

Ryan Adams, veliki američki kantautor i multitalentirani glazbenik obožavan od fanova i medija, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture 13. srpnja. Nastup je dio europske turneje koja uključuje 16 koncerata, ali samo jedan u Hrvatskoj što je ekskluziva za cijelu našu regiju. Serija svirki prati fantastičan Ryanov aktualan studijski album «Prisoner» čiji singl «Do You Still Love Me?» ulazi u red najistaknutijih rock pjesama 2016. godine.

Ryan Adams - "Do You Still Love Me?"

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 150 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 170 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13

  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  

02.06.2017. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh