Karakter se prepoznaje i po - hrani
Gorke začine poput češnjaka, klinčića ili šafrana vole odani ljudi koji su dobri prijatelji i čvrsto stoje iza svojih stavova
Karakter se procjenjuje na razne načine, a stručnjaci tvrde da semože procijeniti i prema omiljenoj hrani.
Primjerice, ljuti začini omiljeni su hrabrim ljudima koji ne oklijevaju preuzeti odgovornost, spremni su se boriti za ono što žele i otvoreno govore o svemu, dok gorke začine poput češnjaka, klinčića ili šafrana vole odani ljudi koji su dobri prijatelji i čvrsto stoje iza svojih stavova.
Opore i kisele okuse vole izbirljivi ljudi, no rijetki su ljubitelji oba ova okusa, upravo suprtono. Ljudi koji vole kiselo su tolerantniji na ekstremene okuse i spremni na eksperimente u tanjuru i životu, dok su ljubitelji gorkog suprotnog karaktera.
Pedantni ljudi vole grickati jer očekuju puno od sebe i obožavaju točnost. Uz to su zabavni, entuzijastični i energični.
Tamnu čokoladu vole posebni, zabavni ljudi koji su uvijek u centru pažnje na zabavama, dok je mliječna čokolada omiljena hrana upravo suprotnih karaktera, introvertiranih i tihih ljudi koji se osjećaju posebno.
Novi komentar