« Seks
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
MA DA?

Kakvi ste u krevetu otkriva - omiljeni sladoled

Kako se sve pokušava na neki način kategorizirati i povezati, evo što stručnjaci kažu kako omiljeni sladoled otkriva naše želje u krevetu

Sladoled i seks su neraskidivo vezani
Sladoled i seks su neraskidivo vezani (Shutterstock)
Više o

seks

,

seksualne sklonosti

,

sladoled

,

okusi

Sladoled je seksi, to ne treba posebno naglašavati, pa ne čudi da su psiholozi već odavno pokušali pronaći vezu između omiljene vrste sladoleda i učinak među plahtama, pa evo do kojih su zaključaka došli.

Čokolada - vi ste osoba koja je strastvena i voli uživati, što u hrani što u seksu. Dobri ste i izdržljivi u krevetu, a imate i šesto čulo kojim nepogrešivo gađate u točke koje partner obožava.

Kava i karamela - nisu klasični okusi sladoleda, no ipak imaju vrlo odanu sljedbu koja ih uvijek naručuje. To su pragmatični ljudi bez prevelikog smisla za eksperimentiranje, njima je ljubav više intelektualna nego tjelesna kategorija. 

Koštuničavo voće - oni koji vole okuse badema, lešnjaka, pistacije ili oraha vole svoj okus više od svega, pa tako i jednu osobu u svom životu. Kod njih nema šaranja, romantičari tog tipa su uvijek usredotočeni na trenutnog partnera i nevjera im nikad ne pada na pamet, pa je logično da imaju vrlo izraženu želju za obitelji.

Limun - popularan okus zbog svoje svježine koja ljeti donosi stvarno olakšanje, a jedu ga sanjari koji vole egzotično, stoga je uz njih erotika uvijek nešto više, a pravoj se ljubavi predaju u potpunosti. 

Vanilija - možda i dijeli prvo mjesto popularnosti s čokoladom, a osoba kojoj je to omiljeni okus čvrsto stoji na zemlji i voli klasičan sladoled i klasičan seks. Eksperimenti u krevetu vam nisu nešto posebno, redovito odbijate ponude za seksom na čudnovatim mjestima, ali ste nježni i tražite pravu ljubav.

25.07.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh